Δευτέρα, Αυγούστου 29, 2011

Ενας τουριστας θα μας σωσει?

Καθομαστε σαν ηλιθιοι και κοιταμε το κενο,και το κενο επεκτεινεται και στον εγκεφαλο του ανεγκεφαλου διαχειριστη μας, μονο που εμεις κανουμε οτι δεν το βλεπουμε.
Και περιμενουμε λυσεις απο το ιδιο ατομο που δημιουργησε το προβλημα,διοτι οσο και να υπηρχε προβλημα χρειαζοταν και η δικη του συμβολη για να γινει το προβλημα αυτο ενας γορδιος δεσμος, και τωρα που θα βρουμε Μεγα Αλεξανδρο να μας τον λυσει?

Διοτι ο τουριστας πρωθυπουργος μας δεν ξερει απο λυσεις,ξερει απο προβληματα,να τα δημιουργει εννοω,και τα εχει καταφερει περιφημα εως τωρα,κλεινει δυο χρονια με ασχετες υποσχεσεις και παραμυθακια και απο κατω ενας χαζος λαος τον ακουει λες και απο παραμυθακια εχουμε ελλειψη και οχι απο αποφασεις.

Ο ποδηλατης της οπισθεν εχει το πανω χερι,αυτο που οι δικτατοριες δινουν στους δικτατορες,δεν θελει εκλογες...τελεια και παυλα,τα εχει κανει ολα τοσο καλα που δεν χρειαζεται αλλαγη πλευσης,αυτο που χρειαζεται ειναι αλλαγη των παντων,με εξαιρεση τα προνομια και τον πλουτο των πολιτικων και φιλων του.

Και εδωσε τα ηνια της εξουσιας στον αντιπαλο του,να κανει τι?
Αυτος το μονο το οποιο θυμιζει ειναι τον νομο περι ασυλιας των βουλευτων που ειναι δημιουργημα του και την ατελειωτη μανια του για εξουσια,αλλος ενας σωτηρας δηλαδη χωρις κανενα εφοδιο για να κανει αυτο που μας χρειαζεται.
Να κυβερνησει.

Και βγαζουν τον εναν νομο μετα τον αλλον,μετα τον αλλαζουν,η μας λενε οτι δεν μπορουν να τον αλλαξουν,και πως γινετε καθε νομος να ειναι παντα σε βαρος του μεγαλου και αδυναμου μερους του λαου?

Ξαναρωταω:
Πειτε μου ενα νομοσχεδιο απο τον Οκτωβρη του 2009 που να δινει λυσεις στα καθημερινα προβληματα του λαου.

Θυμαστε τον Ρεππα οταν αυξησε 40% την τιμη των εισητηριων στα μμμ?
Δεν ελεγαν οτι οι ανεργοι θα εχουν μειωμενο εισητηριο?
Το εκαναν?
Οχι.
Αλλα το ειπαν,οπως το δυχτι κατα της φτωχειας και χιλιαδες αλλα που υποσχονται καθε τοσο χωρις να κανουν τιποτα.'
Λαθος...κατι κανουν.
Διακοπες.
Και πολλες,και παντου,και με κουπια και ποδηλατα μας σωζουν συνεχως.
Αυτη δεν ειναι κυβερνηση.
Ειναι το Θεατρο της Δευτερας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: