Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2011

Το καφενειο η Βουλη

Αν υπηρχε εστω και ενας Ελληνας που να πιστευε οτι οι βολευτες μας θεωρουν αυτο που κανουν σαν υπηρεσια προς την πατριδα...τοτε μετα το χθεσινο μαλλον θα το εχει αναθεωρησει τελειως.
Ειναι γνωστο οτι οι βολευτες περνανε ζωη και κοτα,με την βολευτικη τους αποζημιωση,τα αμαξια τους που τα πληρωνουμε εμεις,τα ταξιδια τους,τα δωρεαν προνομια τους που αν τα γραψω ολα εδω θα κλεισει το ιστολογιο απο τον ογκο.

Και φυσικα παρα την κριση η κονομα παει καλα,τα παιρνουν απο οπου μπορουν,εχουν τις λιγοτερες επιπτωσεις μαζι με τους υπαλληλους της Βουλης και περνανε τελεια ψηφιζοντας την κατεδαφιση της χωρας,και γιατι να μην το κανουν?
Μπορει να καταλαβει καποιος με 6 χιλιαδες ευρω τον μηνα στην χειροτερη περιπτωση...το πως περναει ενας που ζει μονο με 300?
Οχι...και να μπορουσε να το καταλαβει πολυ λιγο θα τον ενδιεφερε.

Ετσι χθες στο καφενειο της Βουλης οταν εμφανιστηκε ο εκπροσωπος τυπου του κλεφτοκομματος πασοκ του ορμησε μια ξανθια βαμμενη και ενας αλλος μισο αγνωστος και τον εβρισαν διοτι ανεφερε στην τηλεοραση οτι αυτος δεν εχει κανενα απο αυτα τα προνομια.

Εγινε η βουλη καφενειο...οχι οτι δεν ηταν και φυσικα, τον εβαλαν στην θεση του τον μικρο και ασημαντο εκπροσωπο τυπου,ας βγει να ξαναπει τωρα τιποτα για τα προνομια τους.

Μα ειναι δυνατον...τα εχουν κερδισει με αιμα,με ασυλιες με ψηφοφοριες που ολοι ψηφιζουν με θετικη ψηφο,τις μονες στην βουλη...να ερθει ενας ασημαντος να μιλησει για αυτα που εχουν σαν κεκτημενα....
Διοτι τα κεκτημενα του λαου τα κατηργησαν ολα,τι τους νοιαζει ο λαος,αυτοι ειναι μια θεατρικη ομαδα που παντα ποναει για τον λαο ενω πισω απο την κουρτινα γελαει με σπασμους επειδη εχει καταφερει να μας κανει ζητιανους.

Και δικιο εχει η ξανθια βαμμενη βολευτινα που εξεραγει και απαιτησε απο τον ασημαντο να μην μπει καν στο καφενειο διοτι ειναι χωρος προνομιων,ξερετε ποσο κοστιζει η βαφη σημερα?
Αν δεν κερδιζε ολα αυτα τα προνομια που εχει...απο μονη της διοτι ο λαος δεν τους εχει δωσει κανενα...πως θα εμφανιζοταν ξανθια ξανθια?

Και δεν ειναι σημερα να εμφανιζεσαι στην τηλεοραση και να μιλας για τα προβληματα του λαου....

Με ασπρη ριζα ως το αυτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: