Κυριακή, Σεπτεμβρίου 25, 2011

Περιμενετε να σταματησουν τα μετρα?Σε ποια σταση?

Για ακομη μια φορα θα το γραψω,μην περιμενετε να σταματησουν τα μετρα,δεν προκειται,τα μετρα θα σταματησουν οταν καταφερουν να φερουν τον λαο στην πληρη εξαθλιωση,πολλοι απο εμας ειμαστε....οχι εγω...ακομα με την θεσουλα μας,με τον μισθουλι μας,τις υποχρεωσεις και τα δανεια μας,σωπαινουμε και οραματιζομαστε οτι αυτο που συμβαινει δεν θα μας αγγιξει.

Ματαιο σαν σκεψη και εγωιστικο.
Απο χθες...οχι σημερα επρεπε να εχουμε σκεφτει τον διπλανο μας...και μετα εμας στην θεση του,να ψαχνουμε σκουπιδια στους καδους,να ζουμε χωρις ελπιδα και ονειρα.

Αυτο ακριβως θελουν οι προδοτες της χωρας,εναν λαο χωρις ελπιδες και ονειρα,να ενδιαφερεται μονο πως θα επιβιωσει με τον μισθο που θα παιρνει,και αν νομιζετε οτι οι μισθοι θα μεινουν εκει που ειναι σημερα η με τα νεα μετρα....αλλη ματαιοτητα,μην το περιμενετε.

Πρεπει να γινουμε ανταγωνιστικοι,ειπαν οι διαχειριστες μας,ξερει κανεις τι σημαινει αυτο?
Να αμοιβομαστε οσο και οι γειτονες μας στην Βουλγαρια και στα Σκοπια,και αν δεν γνωριζετε ποσο μισθο παιρνουν εκει.....

250 ευρω τον μηνα και ειναι και ευχαριστημενοι....οσοι ζουν.

Μια μπανανια,ενα κρατος που θα ανηκει σε αλλους με οσους Ελληνες απομεινουν εδω να υποφερουν,οι υπολοιποι μεταναστες και νεκροι,αυτο θελουν οι προδοτες της χωρας.

Και ο Παπανδρεου θα κανει οτι ειναι να κανει,οι εντολες του ειναι συγκεκριμενες,συνεχεια την σκυταλη θα την παρει ο επομενος ανικανος,με αλλα λογια και το ιδιο εργο θα συνεχιζει να μας ταιζει ελπιδες.

Κιαι τα υπολοιπα αποκομματα ειναι για τα σκουπιδια,φασιστες,ηλιθιοι και ψευτες τα στελεχωνουν.

Παρτε το χαμππαρι αν εμεις οι Ελληνες δεν παρουμε την τυχη μας στα χερια μας,οι ξενοι θα μας αφανισουν
Αυτο ειναι το μοναδικο σχεδιο.
Προετοιμμαστειτε για τα μετρα της επομενης δοσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: