Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 22, 2011

Περιμενετε απο γερικα μυαλα να παρουν νεα μετρα?Ιδια θα ειναι

Ολοι αναρωτιομαστε τι στο καλο...τρελαθηκαν τελειως και θελουν να καταστρεψουν καθε υγιη ιστο της ελληνικης οικονομιας?
Τι αποτελεσμα θα εχουν αυτα τα μετρα και τα επομενα οταν χιλιαδες καταστηματα θα κλεισουν απο το βαρος των νεων φορων,οταν χιλιαδες ανθρωποι θα βρεθουν ανεργοι και δεν θα εχουν πλεον καμια ελπιδα να βρουν εργασια?

Και ομως δεν βλεπουμε πισω απο τα μετρα,ειναι εξειδικευμενα και σωστα,γιατι δεν τους ενδιαφερει η αναπτυξη της χωρας,δεν εχουν κανει και τιποτα γιαυτο εδω και δυο χρονια.
Σκοπος τους ειναι ενας και μοναδικος,μην ακουτε τι λενε,ψεματα ειναι.

Ο σκοπος ειναι η εσωτερικη υποτιμηση,και πως θα συμβει αυτο?
Με την μειωση του βιοτικου επιπεδου του λαου.
Δεν συμβαλλουν μονο οι μεγαλες μειωσεις μισθων σε αυτο,οι φοροι πανω σε καθε κινητο και ακινητο που βαζουν συνεχεια αφαιρουν απο το εισοδημα καθε εργαζομενου η ανεργου καθε μηνα ενα ποσο που αν υπολογιστει θα σας δειξει ποσο πολυ εχουν καταφερει να μειωσουν το βιοτικο μας επιπεδο.

Με πονο καρδιας λενε οτι κανουν οσα κανουν,αλλο μεγαλο ψεμα,αν ενδιαφεροντουσαν για το εισοδημα του λαου θα ειχαν τοσα χρονια δημιουργησει ενα υποτυπωδες συστημα ελεγχου της φοροδιαφυγης.
Το εκαναν?
ΟΧΙ
Ειναι δικαιολογια λοιπον οτι επειδη δεν πιανουν τους φοροφυγαδες πρεπει να επωμισθουν οι τιμιοι πολιτες το βαρος αυτης της ανικανοτητας τους?

Εχω στειλει δεκαδες επιστολες στην τοτε υπευθυνη του γραφειου του Παπακωσταντινου για την κλοπη εταιρειων που εργασθηκα,ενδιαφερθηκε κανεις?
ΟΧΙ
Απλα σου λενε πηγαινε στο σδοε να τα καταγγειλεις και οταν πας εκει σε κοιτανε σαν εχθρο και αδιαφορουν πληρως για οτι και να τους πεις.
Λετε να πιστευω οτι καποτε θα δαμασουν την φοροκλοπη?
ΟΧΙ
Δεν θα το κανουν ποτε και ολες οι πραξεις τους το αποδεικνυουν,λογια και μονο λογια και μετα συνεχιζεται το ιδιο παραμυθι χωρις διακοπη.
Τελευταια δημοσιευσαν καταλογο που μας ενημερωνε για τις εταιρειες που χρωστανε στο Ελληνικο δημοσιο,μονο που οι περισσοτερες απο αυτες εχουν κλεισει και δεν προκειται να παρουν ευρω απο εκει.
Λετε να ψαξουμε να βρουμε αν χρωσταει ακομα η Μπουμπουλινα η ο Μποτσαρης?
Γιατι δεν δημοσιευουν και εναν καταλογο με τις χαριστικες διαταξεις που εβγαλαν οι υπουργοι οικονομιας καθε κομματος και με αυτες χαριζαν δις απο οφειλες σε φιλους και κολλητους τους?

Τα παραμυθια της Χαλιμας πρεπει να τελειωσουν,πρεπει να δωσουν λογο για τις παρανομιες τους,ολοι,οπου και αν ανηκουν.
Και μην περιμενετε απο γερικα μυαλα να παρουν νεα μετρα.
Παντα εις βαρος μας θα ειναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: