Σάββατο, Σεπτεμβρίου 24, 2011

Ο Εχθρος της συμμοριας

Οταν μια συμμορια αφαιρει τα προνομια ακομη και τα πιο απαραιτητα απο εναν ολοκληρο λαο....δεν ειναι παραξενο οτι αντιδραει ακομα και στην συζητηση περι μειωσεως των δικων της προνομιων?

Οχι.

Διοτι αυτος ειναι ο ρολος της συμμοριας,να υπερασπιζεται με παθος τα προνομια και τα δικαιωματα των μελων της,να πολεμαει για αυτα και να τα διατηρει ανεπαφα παρ'ολες τις πιεσεις.

Η συμμορια των βουλευτων εχει ταραχθει,αρχισε παλι η συζητηση για τα προνομια τους,και δεν ειναι και λιγα,και μολις αρχισε ...ετσι και τελειωσε.

Και γινεται εχθρος τους οποιος ανακινησει το θεμα αυτο,ακομα και αν προερχεται μεσα απο την συμμορια τους,τον βριζουν και τον απομονωνουν

Και μιλησε στην Βουλη ο Καρατζαφυρερ και διαμαρτυρηθηκε οτι ο γνωστος δημοσιογραφος εβρισε τους βουλευτες και πρεπει να του στειλουν επιστολη.

Εδω σας βριζει ολος ο λαος ρε καθηκια,γιατι δεν στελνετε και σε μας?
Και βγαινουν να διαμαρτυρηθουν αυτοι που ο μηνιαιος μισθος τους χωρις τα εξτρα που ειναι πολυ περισσοτερα φτανει να ξεπερναει 1000% τον μηνιαιο μισθο που καταντησαν να παιρνει ενας εργαζομενος στον ιδιωτικο τομεα.

Ολα αυτα πρεπει να τα καταργησουν,η χωρα ειναι σε πτωχευση,δεν μπορουν αυτοι να κερδιζουν τετοια ποσα,αν δεν τους αρεσει να παραιτηθουν,ολο και καποιοι πιο ικανοι απο αυτους θα βρεθουν να κανουν την δουλεια τους...και πολυ καλυτερα απο αυτους.

Δεν τους εβαλε κανενας με το ζορι να γινουν βουλευτες.το ιδιο ισχυει και για τους υπαλληλους της βουλης που οι περισσοτεροι ειναι συγγενεις με τους συμμοριτες βουλευτες.

Οταν πειναει ο λαος να πεινασουν και εκεινοι,τι παει να πει 6000 ευρω μηνιαιος μισθος?
Απο ποια τσεπη βγαινει?του πατερα τους?
Ας με πουν λαικιστη η αντιδημοκρατη.ολοι αυτοι ειναι πολυ χειροτεροι και επιζημιοι για την πατριδα.

Εγω δεν ειμαι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: