Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 26, 2011

Ζητείται Έλληνας ηγέτης υψηλού IQ, με τόλμη, αυταπάρνηση, εθνικό όραμα και οξύ πολιτικό αισθητήριο για να πει το νέο "ΟΧΙ"


Γράφει η Μαρία Σεφέρου
Ζητείται Έλληνας ηγέτης υψηλού IQ, με τόλμη, αυταπάρνηση, εθνικό όραμα και οξύ πολιτικό αισθητήριο για να πει το νέο "ΟΧΙ" στην υποδούλωση της Ελλάδας στο βρώμικο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα των τοκογλύφων-αεριτζήδων, στο ύπουλο ΔουΝουΤου και στο 4ο Ράιχ.

Ζητείται Έλληνας ηγέτης υψηλού IQ, με τόλμη, εθνικό όραμα και οξύ πολιτικό αισθητήριο για να πει το νέο "ΟΧΙ" στο διεφθαρμένο πολιτικο-οικονομικό κατεστημένο της ντόπιας ολιγαρχίας που, αφού επί δεκαετίες απεργάστηκε τη χρεοκοπία της Ελλάδας, παρέδωσε τον ελληνικό λαό ως πρόβατα επί σφαγήν στους διεθνείς τοκογλύφους.

Ζητείται Έλληνας ηγέτης υψηλού IQ, με τόλμη, εθνικό όραμα και οξύ πολιτικό αισθητήριο για να πει το νέο "ΟΧΙ" στον πελατειακό σάπιο κοινοβουλευτισμό της δήθεν δημοκρατίας και στους 300 καλοβολεμένους άβουλους βολευτές με τα προκλητικά προνόμια – ηδονοβλεψίες του βιασμού του ελληνικού λαού, που είτε υπογράφουν νόμους-εκτρώματα, είτε αρκούνται σε ανώδυνες φωνασκίες εντός και εκτός Βουλής.

Ζητείται Έλληνας ηγέτης υψηλού IQ, με τόλμη, εθνικό όραμα και οξύ πολιτικό αισθητήριο για να πει το νέο "ΟΧΙ" στην ατιμωρησία των πολιτικών εγκληματιών της τελευταίας 30ετίας και στο κουκούλωμα των σκανδάλων τους.

Ζητείται Έλληνας ηγέτης υψηλού IQ, με τόλμη, εθνικό όραμα και οξύ πολιτικό αισθητήριο για να πει το νέο "ΟΧΙ" στη σκοτεινά διαπλεκόμενη ή ευνουχισμένη δικαστική εξουσία που ανέχεται την εθνική προδοσία, εκδίδοντας μάλιστα και πορίσματα που τη νομιμοποιούν.

Ζητείται Έλληνας ηγέτης υψηλού IQ, με τόλμη, εθνικό όραμα και οξύ πολιτικό αισθητήριο για να πει το νέο "ΟΧΙ" στη διεφθαρμένη και πολιτικά προστατευόμενη πλουτοκρατία των φοροφυγάδων που βύθισαν τη χώρα στην οικονομική εξαθλίωση, να κάνει κατάσχεση της περιουσίας τους και να εκδώσει ένταλμα σύλληψης για όσους από δαύτους διέφυγαν στο εξωτερικό μαζί...
με τα κλεμμένα τους.

Ζητείται Έλληνας ηγέτης υψηλού IQ, με τόλμη, εθνικό όραμα και οξύ πολιτικό αισθητήριο και βαριά βαρίδια για να πει το νέο "ΟΧΙ" στη δικτατορία της «Ευρωπαϊκής Οικονομικής Διακυβέρνησης».

Εάν δεν υπάρξει γρήγορα ένα "Μεταξάς Νο2" που θα πει το "ΟΧΙ" σε όλα τα παραπάνω και όχι μόνο σ’ αυτά, τότε υλοποιούνται άμεσα τα επόμενα εφιαλτικά σχέδια:

*** Νέοι φόροι 5 δις. ευρώ, με νέο φορολογικό νομοσχέδιο και νέα τσουχτερή φορολογική κλίμακα για τα μικρομεσαία εισοδήματα, αύξηση της φορολογίας ακινήτων και ψαλίδισμα ή και κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών.

*** Χαριστική βολή στα Ασφαλιστικά Ταμεία, με ό,τι ολέθριο αυτό συνεπάγεται για τις συντάξεις, από το υποχρεωτικό κούρεμα σε ποσοστό 50% που προβλέπει το «Σχέδιο Β» που κυοφορείται και προωθείται από τη Γερμανική Κυβέρνηση.

*** Απόλυτη επιτροπεία μετά το "κούρεμα", με εγκατάσταση στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους Γερμανού επιτρόπου, χωρίς την υπογραφή του οποίου δεν θα γίνεται καμία δαπάνη.

*** Μεθοδευμένη προετοιμασία της ελληνικής κοινής γνώμης για την αποδραματοποίηση της έννοιας της συντεταγμένης χρεοκοπίας, προκειμένου ο υπό βιασμόν Έλληνας ψηφοφόρος να εκλάβει τη χρεοκοπία ως το απόλυτο σώσιμο και νέα... «επιτυχία της κυβέρνησης».

*** Δεκάδες χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο και άρση της μονιμότητας από το 2013.

***Κατακόρυφη αύξηση της ανεργίας, διάλυση των εργασιακών σχέσεων, μόνιμη λιτότητα και ύφεση, φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης, μαζική μετανάστευση των νέων, και μαρασμός των συνταξιούχων με επίσπευση του μοιραίου.





Και το αμείλικτο ερώτημα είναι: Εάν δεν προκύψει ένας "Μεταξάς Νο2" να πει το "ΟΧΙ" (πού τέτοια τύχη...) και εάν ο ελληνικός λαός, έχοντας εξαντληθεί η υπομονή και η αντοχή του, δεν αποδεχτεί τα επόμενα οδυνηρά σχέδια λιτότητας της ξενόφερτης χούντας, που είναι έτοιμα για εφαρμογή, τότε τι συμβαίνει; Η απάντηση για όσους δεν τρέφουν ψευδαισθήσεις είναι: το απόλυτο χάος!

Οι αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις προς επίτευξη κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας - λόγω αδυναμίας συνεννόησης ή άρνησης των κομμάτων να συμμετέχουν σε κυβερνήσεις συνεργασίας με στόχο τη μονομερή διαγραφή του χρέους - θα επιφέρει νομοτελειακά το απόλυτο χάος. Και θα είναι ακριβώς το χάος που φιλοτεχνούσε επί δεκαετίες η φαυλοκρατία της δήθεν δημοκρατίας, υπηρετώντας συνειδητά ή ασυνείδητα τα σκοτεινά σχέδια των δαιμονικά πανούργων ανθρωποειδών που μεθόδευαν την Παγκόσμια Διακυβέρνηση, πιστός υπηρέτης της οποίας είναι ο αρχιπροδότης GAP.

Έλληνες αποφασίστε: Ντόπια χούντα με εθνική αξιοπρέπεια ή ξένη χούντα με ταπείνωση και οικομική εξαθλίωση;

Το ερώτημα βέβαια είναι ρητορικό, διότι το ελληνικό κύτταρο έχει εκφυλιστεί και δεν γεννιούνται πια "Μεταξάδες"... Αλλά και αν, ως εκ θαύματος, μας προέκυπτε ένας "Μεταξάς Νο2", οι Έλληνες θα τον καρατομούσαν, διότι έκπαλαι προτιμούσαν την ξένη μπότα από τη ντόπια, λόγω εκφυλισμού του κυττάρου τους, of course...

Απλά ονειρεύομαι επί χάρτου, καθώς ετοιμάζομαι, η δειλή, να πάω να ρίξω στο βαρέλι δίχως πάτο την "εισφορά αλληλεγγύης" προς τα λαμόγια, δυσβάστακτο χαράτσι ακόμη και επί του φόρου που ήδη έχω πληρώσει...

Και, εξομολογούμαι, είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που ντρέπομαι για λογαριασμό μου και σιχαίνομαι τον εαυτό μου που είμαι νομοταγής. Βλέπετε, στην ηλικία που είμαι, δεν έχω τις δυνάμεις να τα φτύσω όλα και όλους και να μεταναστεύσω στην Αυστραλία ή στον Καναδά για να πλένω πιάτα αξιοπρεπώς.

Βρε τι μας βρήκε αλί και τρισαλί! Ας όψεται η "δημοκρατία" μας και οι σάπιοι λειτουργοί της...

Κατά πού πέφτει, ρε, το Γουδί;

Δεν υπάρχουν σχόλια: