Πέμπτη, Οκτωβρίου 20, 2011

Αιωνια σκλαβοι

Οταν εδω και δυο χρονια αρχισα να γραφω για τα σχεδια της ελιτ για παγκοσμια διακυβερνηση δεν ειχα καμια ιδεα οτι ολο αυτο που θα συνεβαινε θα αρχιζε απο εδω,δεν πιστευα ποτε οτι εμεις θα ειμαστε το φυτιλι που θα αναβε την φωτια που θα καψει σιγα σιγα ολη την οικουμενη,δεν το πιστευα γιατι δεν περιμενα ποτε οτι ενας "Ελληνας"θα ηταν ο δουρειος ιππος που θα εφερνε στην χωρα αυτη την καταστροφη που συμβαινει.

Δουρειος ιππος ο Παπανδρεου,εκτισε το προφιλ του προσεκτικα,με συμμετοχη σε καθε διαδηλωση πολυ πριν γινει καν αρχηγος του Πασοκ,με εκβιασμους και πιεσεις για εκλογες οταν εγινε αρχηγος του,ειχε το σχεδιο του,ηξερε τι πρεπει να κανει,και το πετυχε.

Μας υποσχεθηκε κατι που ηξερε οτι δεν μπορουσε να μας προσφερει,το ηξερε αποδεδειγμενα,ειχε ηδη συζητησει την παραδοση της χωρας και την σκλαβια μας,κανενας δεν προσεξε τοτε τις δηλωσεις που εκανε στο εξωτερικο,εκει που ουρλιαζε οτι χρειαζομαστε παγκοσμια κυβερνηση και την χρειαζομαστε γρηγορα,δεν περασε καν απο το κοιμισμενο μυαλο μας οτι κατι τετοιο θα ηταν τοσο ευκολο να συμβει,πολλοι λενε πολλα αλλα δεν σημαινει τις περισσοτερες φορες τιποτα.

Και απο εκει αρχισε την αποδομηση των παντων,με πληρωμενα παπαγαλακια,με υπακουους συντροφους,με ανοχη και εγκληματικη αδιαφορια προχωρησε...βημα βημα,αλλοτε εκβιαζοντας και αλλοτε εξαπατωντας τους παντες.
Ποιος δεν θυμαται την προπαγανδα των μμε τους πρωτους μηνες μετα την παραδοση μας στο ΔΝΤ?
Ποιος συζητησε ποτε τι περιεχει το μνημονιο,μετα το μεσοπροθεσμο,ποιος αντεκρουσε την φασιστικη νοοτροπια που ελεγε οτι ολοι πρεπει να πληρωσουμε οσα εφαγαν λιγοι?

Εδω που φτασαμε πλεον ο δρομος δυσκολα ανατρεπεται,παμε κατ'ευθειαν στον γκρεμο,διοτι εκει ηθελε να μας παει,πως μπορει να εξηγηθει το οτι δεν εφαρμοσε ουτε καν τις αποφασεις και τα δυσκολα μετρα που πηρε?

Με την επικειμενη χρεοκοπια,οποια χρεοκοπια και να ειναι,την ελευση των νεων μας κυβερνητων που θα ελεγχουν την ζωη μας και το μελλον μας,τις επομενες μειωσεις μισθων και την τεραστια ανεχεια και συμφορα που θα μας βρει θα αποτελειωσει το εργο του,ναι δεν χρειαζεται να επανεκλεγει.

Αυτο που ηθελε το πετυχε,με την ανοχη αυτων που ψηφισαν οσα τους ζητησε,που τον στηριξαν,που τον στηριζουν ακομα και σημερα.

Δεν θα ξεχασουμε,σκλαβοι αιωνια θα πολεμησουμε,πολλοι θα πεθανουν σε αυτον τον πολεμο.

Αλλα δεν θα υποκυψουμε ουτε εμεις ουτε τα παιδια μας.
Στην αιωνια σκλαβια που μας καταδικασε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: