Τρίτη, Οκτωβρίου 25, 2011

Ντου απο παντου

Η παγκοσμιοι κυβερνητες βιαζονται,θελουν εγκατασταση παγκοσμιας κυβερνησης το συντομοτερο,υπαρχουν φυσικα πολλα βηματα που απομενουν να γινουν αλλα σιγα σιγα ξεπροβαλουν οι ταγοι της ελιτ και διαφημιζουν τα προιοντα τους.

Μετα το δικο μας πειραμα ολα ειναι ανοιχτα,εδωσε το σημα της νικης ο διαχειριστης της ηττας μας και θα ακολουθησουν οι επομενοι,η Ιταλια ειναι κοντα,Ισπανια,Πορτογαλια και συνεχιζουμε.

Στην Αφρικη ο Κανταφι ειναι παρελθον,ακουγονται νεα για Αφρικανικη ενωση κρατων,το Βατικανο μιλαει για οικονομικη ενωση,ο Τρισε για υπουργειο οικονομικων στην ευρωπη...θελετε κι αλλο?

Οι λαοι η θα επαναστατησουν η θα σκλαβωθουν για τις επομενες γενιες,δεν υπαρχει μεση λυση οι υποδουλοι της οικονομικης ελιτ δεν θα ηρεμησουν αν δεν καταστησουν τους λαους υποδουλους.

Και ενω εδω προσπαθουν για δευτερη φορα να μας πεισουν οτι οι Γερμανοι μας αγαπανε,οταν στον ιδιωτικο τομεα οι μισθοι πεφτουν συνεχεια,ενω η ανεργια και η πεινα αρχιζει και γινεται ορατη.

Ο Παπανδρεου συνεχιζει να νικαει...στο μυαλο του μονο,και αυτοι που μας ελεγαν οτι ο εισαγγελεας θα ερευνησει ποιοι διασπειρουν περι κουρεματος...τωρα λενε οτι δεν υπαρχει αλλη λυση.

Οι δοσιλογοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: