Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2011

Πως ο Παπανδρεου οδηγησε την Ελλαδα στην χρεοκοπια

Αυριο θα μας μιλησουν για την μεγαλη τους νικη,για το τεραστιο επιτευγμα τους,για οσα καταφεραν και δεν ειναι και λιγα,μας εσωσαν για δεκατη φορα και θα συνεχισουν την μαχη και τον αγωνα για την"πατριδα"

Να θυμηθουμε ομως εμεις τι εγινε πριν απο αυτο?
Εκεινοι θα το ξεχασουν ειναι βεβαιο.

Το 2009 ο Παπανδρεου ανελαβε να κυβερνησει την χωρα με μεγαλη πλειοψηφια,η νικη του οπως αποδειχθηκε αργοτερα βασιστηκε πανω σε ψεματα και σε εξαπατηση του λαου,τι ειπε και τι εκανε ειναι γνωστα σε ολους δεν χρειαζεται να τα επαναλαβουμε παλι.

Αμεσως αρχισε να μοιραζει επιδοματα και να νομοθετει ασχετα νομοσχεδια,αυτο το καταλαβαμε αργοτερα οταν αποδειχθηκε οτι πριν απο τις εκλογες ειχε ηδη μιλησει με το ΔΝΤ και οταν ο Προβοπουλος αποκαλυψε οτι ο Παπανδρεου ηξερε την κατασταση της οικονομιας πριν απο τις εκλογες.

Δηλαδη...αντι να καταπιαστει με το σοβαροτερο θεμα αυτος επι μηνες μοιραζε επιδοματα και ψηφιζε νομοσχεδια για τον Καλλικρατη και τους παρανομους μεταναστες.
Την ιδια εποχη και ενω τα σπρεντς ηταν πολυ χαμηλα αντι να δανειστει με αυτα αρχισε μαζι με τον υπουργο των οικονομικων να τριγυριζει σε ολο τον κοσμο και να δυσφημει την χωρα,ελεγε οτι ειμαστε Τιτανικος,οτι κυβερναει εναν διεφθαρμενο λαο και ποιος ξερει τι αλλο.

Ακομα και τοτε μπορουσε να κανει κατι διαφορετικο,υπηρχαν προτασεις για βοηθεια απο την Ρωσια και την Κινα που απεριψε χωρις σκεψη και τελικα μας ανακοινωσε απο το Καστελοριζο 6 μηνες μετα οτι θα μας παει στην Ιθακη....εννοωντας το ΔΝΤ.

Απο εκεινη την ημερα ψηφισε οτι πιο αδικο και απανθρωπο υπαρχει και καταδικασε στην ανεχεια και την φτωχεια μισθωτους και συνταξιουχους λεγοντας τους οτι με αυτο τον τροπο δεν θα χρεοκοπησουμε και οτι το 2011 θα εχουμε βγει και παλι στις αγορες,εριξε ολο το βαρος των μετρων πανω στους συνηθεις υποπτους και αρχισε να ξεχαρβαλωνει το κρατος πριν ακομα προσπαθησει να το συμμαζεψει.

Η συνεχεια ειναι γνωστη σε ολους,αυτο που δεν θυμομαστε ειναι οτι δεν εκανε ουτε αυτα που ειχε υπογραψει οτι θα κανει,οτι βασιστηκε σε εκβιασμους,απατες και απειλες,σε θεατρικες παραστασεις και κακη ηθοποιια για να πεισει για την δραματικοτητα των γεγονοτων και να εκβιασει την ψηφισει μεσοπροθεσμων και πολυνομοσχεδιων.


Ενδιαμεσα και ενω θα επρεπε να προσπαθει να κανει το υπουργικο του συμβουλιο να εργαστει και να μην αντιμαχεται ο ενας τον αλλον εκεινος περναγε τις μερες του και ειδικα τις καλοκαιρινες σε κωπηλατικες επειδειξεις,ποδηλατοδρομιες και δρομους ταχυτητος.

Το αναμενομενο θα ηταν να κανει το ελαχιστο,δηλαδη αυτο που υποσχεθηκε στους ευρωπαιους οτι θα κανει,αντι να περικοψει τις σπαταλες του κρατους και των υπουργων του αυτος ειχε αρκεστει να μας λεει οτι ποναει που ποναμε και οτι κανει το κανει για την σωτηρια της πατριδας.

Ο Παπανδρεου η απο ανικανοτητα η εσκεμμενα αφησε την χωρα να φτασει στην χρεοκοπια,δεν εχει δικαιλογιες ουτε θα πιστεψουμε τις ανοησιες του περι νεας νικης και αγωνα.
Η χωρα εχει μπει σε μια πολυχρονη περιπετεια,ο λαος θα υποφερει,η νεολαια μας θα φυγει στο εξωτερικο και οι υπολοιποι θα γινουμε σκλαβοι των πολυεθνικων εταιριων.
Ο Παπανδρεου ειναι υπευθυνος και ο μονος υπαιτιος για την προδοσια που σχεδιασε,και εκτελεσε μαζι με τους υπακουους φιλους του.

Το Γουδι τον περιμενει.

Y.Γ.Ηδη οι δοσιλογοι παρουσιαζουν την συμφωνια της χρεοκοπιας μας σαν επιτυχια και επομενο βημα 8α ειναι ο εκβιασμος των βουλευτων να ψηφισουν την νεα συμφωνια της παραδοσης της χωρας με εκβιασμους και απειλες οτι αν δεν το κανουν θα χρεοκοπησουμε......οι χρεοκοπημενοι.

Δεν θα μας εξηγησουν ομως γιατι το χρεος μας που θα ειναι στο 120% του αεπ το 2020 θα ειναι τοτε βιωσιμο και δεν ηταν βιωσιμο το χρεος μας το 2009 που ηταν στο ιδιο υψος με αυτο που θα ειναι το 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια: