Παρασκευή, Οκτωβρίου 28, 2011

Το διαγγελμα του ψευτη

Moυ πηρε λιγες ωρες να συνελθω μετα απο το διαγγελμα του διαχειριστη μας χθες το βραδυ,μιλωντας με δεκαδες ατομα στο τουιτερ καταλαβα οτι τελικα δεν ειμαι εγω ο τρελος αλλα εκεινος,αυτο τελικα που ολοι παρακολουθησαμε χθες το βραδυ ηταν...

Εναν ανθρωπο που εχει χασει την επαφη του με την πραγματικοτητα,ενα σχεδον φοβισμενο πλασμα που πιστευει οτ με οσα κανει σωσει την χωρα,γιατι αν δεν το πιστευει και ολα αυτα ειναι υποκρισια τοτε ειναι ενα επικινδυνο πλασμα και οχι μονο φοβισμενο.

Χρησιμοποιησε ολα τα κλισε που χρησιμοποιει καθε φορα που απευθυνεται σε εμας,περι πατριδας,προοδου,αναπτυξης,και κυριως το"μαζι"παμε μαζι ηταν εξ'αλλου και ενα απο τα προεκλογικα του συνθηματα.

Οχι αγαπητε μου,δεν θα παμε μαζι,μονος σου θα τον βγαλεις τον δρομο που διαλεξες,αυτον που σε εχει φερει να εισαι ο πιο μισητος ανθρωπος στην χωρα,μονος σου αρχισες και μονος σου θα τελειωσεις και ξερω οτι οταν αυτο συμβει η Ελλαδα θα ειναι πολυ διαφορετικη απο τοτε που σου παρεδωσε το δικαιωμα να την κυβερνησεις.

Δεν πειθεις πλεον κανεναν,απλα επιβιωνεις διοτι εχεις τα ματ να σε προστατευουν,σε οποια αλλη περιπτωση και εσυ και η συμμορια σου θα εισασταν τωρα εκει που σας αξιζει.

Πηρες μια χωρα και την εκανες επαρχια της Ευρωπης,υποδουλη στους δανειστες της και σκλαβωμενη για χρονια.
Και αυτο ολο μολις δυο μερες πριν την επετειο του ΟΧΙ εναντιον της Γερμανιας.

Καλη λευτερια πατριωτες,οι δοσιλογοι μια μερα θα πληρωσουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: