Παρασκευή, Οκτωβρίου 28, 2011

Επέμβαση των ΜΑΤ ζητούσε επίμονα ο Μπεγλίτης


jpg.

Όταν οι συγκεντρωμένοι στη Θεσσαλονίκη κατέλαβαν τον δρόμο από τον οποίο θα περνούσε η παρέλαση, ο υπουργός κ.Μπεγλίτης βρίσκονταν στην εξέδρα των επισήμων. Από την πρώτη στιγμή ζήτησε τη βίαιη καταστολή των συγκεντρωμένων από τον αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλονίκης που είχε τον έλεγχο των αστυνομικών δυνάμεων. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Μπεγλίτης κινήθηκε προς το μέρος του και απειλούσε θεούς και δαίμονες, φωνάζοντας "θα ξεφτιλιστούμε σε όλο τον κόσμο".
Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από επέμβαση του υπουργού και ενώ τα γεγονότα βρίσκονταν σε εξέλιξη ζητήθηκαν παραιτήσεις αξιωματικών στη Θεσσαλονίκη.
Στο Μέγαρο Μαξίμου στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, όπως μαθαίνουμε, επεξεργάζονται επικοινωνιακό σχέδιο, ώστε να υποβαθμιστούν οι σημερινές αντιδράσεις του κόσμου. Το σχέδιο της κυβέρνησης περιλαμβάνει καταλογισμό ευθυνών στο ΣΥΡΙΖΑ και καταγγελία συνεργασίας με ακροδεξιές ομάδες.
Ευτυχώς ο τηλεοπτικός φακός είναι αδιάψευστος μάρτυρας του πλήθους του κόσμου που σε όλη την Ελλάδα βγήκε στους δρόμους, λέγοντες ένα βροντερό όχι στην κυβερνητική πολιτική.
www.alterthess.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: