Δευτέρα, Απριλίου 23, 2012

Οταν το θρασος παψει να εχει ορια

Νατην παλι,η μανταμ μποβαρυ,τα ανεμοδαρμενα υψη,το τιποτα που επιμονα προσπαθει να γινει κατι,θελει να ξαναειναι βουλευτης,και περηφανευεται και για την προηγουμενη θητεια της....που εκανε....απολυτως τιποτα.

Κολητη του ανικανου και προδοτη Γαπ τοποθετηθηκε σαν υπουργος υγειας με την καταληψη της εξουσιας απο το κλεφτοπασοκ,εκει στο υγειας ειχε συνεργασια με την επισης ανικανη ψυχοκορη του πασοκ Φωφω την τσαχπινα με τα χειλια σαν καντινα,δυο ανικανες μαζι τι δουλεια να κανουν?Τιποτα καθησαν και περιμεναν να γινει ανασχηματισμος.

Στον ανασχηματισμο της Φωφης της βρηκαν μια καρεκλα στο παιδειας,φυσικα την ιδια ωρα η ξυνη Διαμαντοπουλου υπουργος φωτοτυπιας εκαιγε ολες τις αδειες καρεκλες και φωναζε δεν την θελω εδω την γρουσουζα.
Τη μανταμ μποβαρυ την πηγαν καπου,δεν θυμαμαι που,παντως υποβιβασμος ηταν αλλα αυτη σαμπως εκανε και τιποτα σαν υπουργος?
Υφυπουργος και τα μυαλα στα καγκελα λοιπον.
Εκει καπου την πηρε το ματι μου,την επαιρνε ο Μπενυ μαζι του στις Βρυξελες,να του κραταει τα χαμπουργκερ,να του φτιαχνει καφε,κατι υπηρεσια την ειχε,καμαριερα,σερβιτορα,αλλα καλοπληρωνοταν  και δεν μιλαγε καθολου,ποιος θα την επαιρνε σε δουλεια με τετοια ανεργια?

Καποια στιγμη βαρεθηκε να πηγαινοφερνει τους καφεδες του χοντρου,δουλεψε λιγο στην σκαλα του Μιλανου ...σαν καθαριστρια,δεν ηταν καλη την εδιωξαν και ξαναγυρισε γοναστιστη να συνεχισει το ναι σε ολα που εδω και χρονια προσκυναει.

Λοιπον το θρασος ειναι απεραντο,μια ανικανη πληρως,αποδεδειγμενα,με φωτογραφια του 1990 και απαιτηση να γινει βουλευτης.

Καλα δεν εκανα που εφυγα απο την χωρα?

Δεν υπάρχουν σχόλια: