Τετάρτη, Απριλίου 25, 2012

Το σχεδιο που ηξεραν ολοι

Προεκλογικη περιοδος,μακαρι νε μεναμε σε αυτην,αυτες τις μερες η σωτηρια μας ειναι στο στομα των διεκδικητων της εξουσιας,ολοι μανια να μας σωσουν,ολοι...οι ιδιοι που δεκαετιες εκαναν τα παντα για να μας φερουν σε αυτη την κατασταση σημερα και εως την επομενη Κυριακη θα μας βεβαιωσουν οτι και θελουν και μπορουν να το κανουν.
 Κι ομως δεν θελουν και δεν μπορουν γιατι απο πολλα χρονια τωρα ολοι ηξεραν την καταληξη,η υποτιθεμενη αγνοια τους δεν πειθει πλεον κανεναν,εκτος απο τους συμμοριτες που τους ακολουθουν φυσικα....ας δουμε λοιπον τι ηξεραν,τι προγραμματιζαν και πως τα καταφεραν.

Η αναληψη του αξιωματος του Προεδρου της δημοπρασιας απο τον ανταρτη της κατοχης Παπουλια εγινε δεκτη με χαρα,η τοτε....2005 προεδρος της βουλης Αννα-Ψαρουδα Μπενακη τον καλωσορισε και του ειπε:



Αυτα που του ειπε η Μπενακη αν τα αναλυσετε τοτε θα καταλαβετε οτι απο τοτε ηξεραν τι θα συμβει,δεν εγινε καμια κοσμογονια το 2010 ουτε το χρεος μας ηταν τοσο ωστε να μπουμε στο ΔΝΤ,επρεπε να γινει αυτο ωστε η φτωχοποιηση να επιτευχθει με καθε τροπο,και επειδη ηξεραν οτι μονοι τους δεν θα καταφερναν να μας φοβισουν εφεραν τους ξενους ωστε με την τρομοκρατια τυπου δεν θα εχουμε να πληρωσουμε μισθους και συνταξεις καταφεραν οσα ειχαν εντολη να καταφερουν,και θα κανουν ακομα χειροτερα.

Μετα απο μια τελειως ανικανη διακυβερνηση απο τον Καραμανλη....δεν αναρρωτηθηκε κανενας γιατι ενας απλα λογικος ηγετης αφησε την κατασταση να φυγει απο τα χερια του.....ανετειλε το αστερι ενος ο οποιος με προσεκτικα βηματα ειχε κτισει το προφιλ του σαν φιλολαικος και φιλεργατικος πολιτικος,ετρεχε στις πορειες,μιλουσε για εργασιακο μεσαιωνα,αυτο που ειχε πει....το σημαντικοτερο απο ολα ομως δεν το ειχε καταλαβει κανενας μας,δεν ειχαμε καν ιδεα τι εννοει.



Με προσεκτικα βηματα αυτος που ολοι θεωρουσαμε ανοητο εκανε αυτο που ηθελε να κανει,αυτο που ειχε πιστεψει,που ειχε εντολη,αυτο που ποτε δεν ειπε σε μας,που το ελεγε παντου ομως.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Το αυθεντικο βιντεο εχει εξαφανιστει απο το youtube.
Και αρχισε το ξηλωμα της χωρας,ολοι που τον ακολουθησαν ειναι το ιδιο ενοχοι,κατεστρεψαν την χωρα,φτωχυναν τον πληθυσμο,διελυσαν την μεσαια ταξη,ακριβως τα πρωτα βηματα που ζηταει η Παγκοσμια διακυβερνηση.

Και μετα απο ολη αυτη την τραγικη περιοδο για την χωρα και τον λαο της με συνοπτικες διαδικασιες και αφου εκανε το μεριδιο που του αναλογει αποχωρησε ατιμωρητος απο την εξουσια.
Και ποιος ηρθε στην θεση του?
Καποιος με αντιθετη αποψη για ολα αυτα?
ΟΧΙ



Αυτος ηρθε,ο συνεχιστης της καταστροφης της χωρας,με συνεταιρο τον αρχηγο της αξιωματικης αντιπολιτευσης  και ταχα μεχρι ενοις σημειου αντιθετο με οσα γινονται θελουν τωρα να παρουν την εντολη να συνεχισουν την εξαθλιωση του λαου και το ξεπουλημα της Ελλαδος.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ  ΔΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
Οι εγκληματιες και προδοτες της χωρας πρεπει να περασουν απο δικαστηριο και να καταδικαστουν για εσχατη προδοσια,ολοι τους.

Ο Παπουλιας,
ο Παπανδρεου
ο Βενιζελος
ο Σαμαρας,οσοι ψηφισαν τα μνημονια της καταστροφης της Ελλαδας.
Μονο στο εκτελεστικο αποσπασμα θα το ξεπληρωσουν αυτο.
Αλλοιως ειμαστε τελειως χαμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: