Παρασκευή, Απριλίου 27, 2012

ΠΟΛΕΔΟΜΙΚΗ ΜΑΦΙΑ: "ΖΗΤΗΣΑ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΦΕΡΩ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ"!




Ο Σαμαράς το Ναύπλιο , η Διαφθορά ,η διαπλοκή και νομοθετικές ρυθμίσεις
του Δορύλαου Κλαπάκη Αρχιτέκτονα Πολεοδόμου
υποψηφίου Βουλευτή Β΄ Αθηνών
με τον Συνδυασμό Ανεξαρτήτων Υποψηφίων
dorylaos-klapakis
Αξιοπρέπεια
"Με αφορμή ερώτηση σας σχετικά με την κατοικία συγγενικού προσώπου του προέδρου της Ν. Δ. Αντώνη Σαμαρά , σας πληροφορώ ότι δεν σας έχω ενημερώσει ακόμα , καθώς δεν μου δόθηκε το δικαίωμα να έχω πρόσβαση στον σχετικό φάκελο .
Το ενδιαφέρον μου για το θέμα δεν αφορά το προσωπικό θέμα του κάποιου Σαμαρά , αλλά λογω του επαγγέλματος μου , και σε αυτή την περίπτωση θα εξέταζα τον τρόπο τυχόν παράνομου πλουτισμού ατόμων μέσω πολεοδομικών « εξυπηρετήσεων »
Παρότι η ιδιοκτησία ανήκει σε άτομο που διατέλεσε μέλος της Κυβέρνησης και ζητά σήμερα την ψήφο του λαού για να γίνει πρωθυπουργός , πόσο μάλλον εάν η τυχόν παράνομη αυτή κατασκευή δεν αφορά μια πρώτη και μοναδική κατοικία για να επιβιώσει η οικογένεια του.
Το συγκεκριμένο θέμα είναι ένα θέμα περισσότερο γενικού ενδιαφέροντος , καθώς στην χώρα μας μέσω παράνομων πολεοδομικών ρυθμίσεων υπάρχει πλουτισμός σε ασύλληπτο μέγεθος και έκταση , και ως εκ τούτου είμαι υποχρεωμένος ως υποψήφιος πλέον Βουλευτής να τοποθετηθώ με λίγα λόγια επί αυτού του τόσο μεγάλου θέματος που καταστρέφει τον πολεοδομικό ιστό της χώρας χάριν συγκεκριμένων ατόμων .
Πράγματι επισκέφτηκα παλαιοτέρα μετά από αίτημα ενδιαφερόμενου το Ναύπλιο και συνοδευμένος από συνάδελφο μηχανικό πήγαμε στον παραδοσιακό οικισμό όπου μου υπεδείχθη κατοικία, της συζύγου του κ. Σαμαρά (όπως μας πληροφόρησαν) εμπρόσθιων της παραλίας .
Η ως άνω κατοικία από ότι φάνηκε από έξω , είχε πράγματι κατασκευάσει έναν όροφο επιπλέον ως σοφίτα , και ως εκ τούτου μη δυνάμενος να εκφέρω πλήρη γνώμη για την νομιμότητα της οικοδομικής άδειας , απευθυνθήκαμε στην πολεοδομία Ναυπλίου και ζητήσαμε τον σχετικό φάκελο .
Από εδώ ξεκάνει το γενικό ενδιαφέρον .
Για να εξασφαλιστεί και να προστατεύεται η παρανομία και η διαφθορά ,στην χώρα μας ο κάθε κ. Σαμαράς ψηφίζει σειρά νόμους ώστε να καθιστά αδύνατο το έλεγχο παρανομιών , πόσο μάλλον των επώνυμων προσώπων κάτι που συμπεριλαμβάνει φυσικά και τον ίδιο .
Στο αίτημα μας να ελέγξουμε τον σχετικό φάκελο( ο όποιος μετά την κατάθεση του θεωρείται Δημόσιο Έγγραφο , δηλαδή στην διάθεση σε κάθε πολίτη) , ο Υπάλληλος μας ανακοινώσε ότι θα πρέπει πρώτα να αποδείξουμε στον Εισαγγελέα ότι έχουμε ... έννομο συμφέρον .
Σχετικά με τις χρυσοφόρες παράνομες πολεοδομικές « εξυπηρετήσεις » θέλω να τονίσω ότι τα τελευταία 20 χρόνια μετά την δημοσίευση των Γενικών Πολεοδομικών Σχεδίων , έχει εξελίχθη ως η μεγαλύτερη μάστιγα καταστροφής των πόλεων ,( πόσο μάλλον των παραδοσιακών οικισμών που η αξία γης είναι πολλαπλάσια) , και ο πιο διαδεδομένος τρόπος παράνομου πλουτισμού και μαύρου χρήματος .
Από την άλλη
για να γίνει αντιληπτή η απαίτηση ....του «εννόμου συμφέροντος» από τις υπηρεσίες για να ελεγχθεί μια παρανομία ,
και για να καταλάβουν όλοι πως νομοθετούν αυτοί που θέλουν πάλι την ψήφο του λάου (στα γνωστά πλαίσια εναλλαγή των ίδιων αχρήστων και υπαίτιων της χρεοκοπίας της χώρας , ομάδων Βενιζέλου – Σαμαρά και των δορυφόρων τους , και στην εξάπλωση της διαπλοκής και της διαφθοράς )
σας καταθέτω δυο χαρακτηριστικά παραδείγματα .
Αν πέσει στην αντίληψη σας ότι κάποιος δηλητηριάζει το νερό ενός ποταμού , αν δεν αποδείξετε ότι ...πίνετε εσείς οι ίδιοι νερό από αυτό το ποτάμι δεν έχετε .... έννομο συμφέρον να προσφύγετε στο Διοικητικό Δικαστήριο !!!!
Το ίδιο αν καταστρέφουν μια (πόσο μάλιστα παραδοσιακή) πόλη ή αντιλαμβάνεσθε ότι προσθέτουν παράνομα κάποιους ορόφους , αν δεν αποδείξετε ότι ....έχετε έννομο συμφέρον (όπως ότι μένετε διπλά κ.λ.π. ) κατά τους υπαλλήλους της Πολεοδομίας του Ναυπλίου, δεν μπορείτε να δείτε τον σχετικό φάκελο του τυχόν παράνομου κτίσματος !!!!
Αυτούς τους νόμους ψηφίζουν οι Βενιζέλος – Σαμαράς που μέλανε για διαφάνεια κ.λ.π. και μετά απορεί ο λαός πως φτάσαμε στην χρεοκοπία και ποιοι είναι οι υπεύθυνοι της λεηλασίας του Ελληνικού λαού .
Από την άλλη θεωρούμε ότι ο κ. Σαμαράς , έστω και μετά αυτήν την επιστολή , για να μην αφήνει σκιές στο συγκεκριμένο θέμα , ότι δηλαδή η σύζυγος του χρησιμοποιώντας τις διασυνδέσεις του συζύγου της , απέκτησε ένα παράνομο με υπέρβαση συντελεστού δόμησης περιουσιακό στοιχείο μεγάλης αξίας, θα ήταν προς την θετική κατεύθυνση
να δώσει εντολή στην Πολεοδομία Ναυπλίου ή να δώσει στην δημοσιότητα τον σχετικό φάκελο , το διάγραμμα κάλυψης όλων των παραθαλάσσιων οικοδομών , και φυσικά όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις οι οποίες απαιτούνται για το συγκεκριμένο παραδοσιακό τμήμα της πόλης ώστε να ελέγξουν οι ενδιαφερόμενοι τον Φάκελο και την νομιμότητα της Αδείας .
και δεύτερον ότι τώρα στο προεκλογικό του πρόγραμμα να δεσμευτεί δημόσια αν πράγματι πιστεύει στην Δικαιοσύνη ( όπως ισχυρίστηκε με την τοποθέτηση του Εισαγγελέα , ως Επικεφαλή του Επικρατείας ) , ότι
Θα καταργήσει το εμπόδιο του έννομου συμφέροντος και κάθε παρόμοιο εμπόδιο με το οποίο καλύπτονται εκατοντάδες χιλιάδες κακουργήματα , διακίνησης δισεκατομμυρίων μαύρου χρήματος ,
Εκτός εάν υπάρχουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις απέναντι στην διαπλοκή η οποία επώδυνη δεν θέλει διαφάνεια στις παράνομες ενέργειες της .
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: