Πέμπτη, Ιανουαρίου 31, 2013

Η Παγκοσμιοποιηση και οι λαοι


Ολοι θυμομαστε τον εγκληματια πρωην πρωθυπουργο που φωναζε σε συνεδρια εξωτερικου οτι χρειαζομαστε παγκοσμια κυβερνηση και την χρειαζομαστε γρηγορα.....



 Μετα εφυγε απο την διακυβερνηση της χωρας και ειπαμε αντε ησυχασαμε απο το χαζο παιδι,το παιδι ομως δεν ηταν χαζο γιατι οσα εκανε ηταν η προετοιμασια της παγκοσμιας κυβερνησης και μετα απο αυτον μας ηλθε και το βοδι.




Αυτος εκτος απο οικονομικη διακυβερνηση ζηταει και πολιτικη,και δεν ειναι μονο οι δικοι μας,δεκαδες δημοσιευματα γραφουν για διακεκριμενα αρρωστα μυαλα που ζητανε το ιδιο,ο Παπας,ο Πατριαρχης,πολιτικοι αλλων χωρων,επιστημονες,τι τελικα ειναι η παγκοσμια διακυβερνηση,τι καλο θα φερει στους λαους?

Κανενα καλο δεν θα φερει,αυτο που ζουμε τωρα ειναι μια αποδειξη,κυβερνησεις ανδρεικελα θα επιβαλλουν φασιστικα της αποφασεις τους,η δημοκρατια θα γινει ενας τυπος φεουδαρχιας,ο δημοσιος τομεας θα μειωθει και ο πολιτης θα υποχρεωθει να πληρωνει για υπηρεσιες οπως υγεια,παιδεια και οτι αλλο του παρεχοταν απο το κρατος,σκοπος της παγκοσμιας διακυβερνησης η οποια θα επιβληθει στους λαους μετα απο μια πολυ μεγαλη οικονομικη καταρρευση(περιμενουμε να το δουμε) θα ειναι η απολυτη φτωχοποιηση,η καταργηση της μεσαιας ταξης και η δημιουργια μιας μεριδας υπερπλουσιων ενω οι υπολοιποι θα ζουν μονο για να εργαζονται με ελαχιστο εισοδημα ωστε να ενδιαφερονται μονο για τα προς το ζειν.

Τα κοινωνικα αγαθα οπως ρευμα και νερο θα ιδιωτικοποιηθουν οπως ολα τα υπολοιπα με αποτελεσμα ο λαος να μην εχει την οικονομικη δυνατοτητα να πληρωνει για αυτα,οι δοσιλογοι υποτιθεμενοι κυβερνητες των χωρων θα συνεχιζουν να μαζευουν φορους και χαρατσια χωρις να προσφερουν τιποτα στους πολιτες τους.

Οι μισθοι και οι συνταξεις θα ειναι πολυ χαμηλοι ωστε η πρωην μεσαια ταξη να μην εχει την δυνατοτητα να καταναλωνει,ταξιδευει και με αυτον τον τροπο θα περιοριστει και η μολυνση της ατμοσφαιρας,το ιδιο και με τις τιμες υγρων καυσιμων που θα αυξανονται συνεχως.

Ηδη εχει σχεδιαστει το παγκοσμιο νομισμα,η συζητησεις γινονται συχνοτερες και απο περισσοτερους,αυτο που δεν λενε ομως και που τελικα κρυβεται πισω απο αυτα ειναι το σχεδιο μειωσης του πληθυσμου της γης.

Η Γη κατ'αυτους πρεπει να εχει μεχρι 500 εκατομμυρια πληθυσμο,σημερα ειναι 15 φορες περισσοτερος,πρεπει με καποιο τροπο να μειωθει χωρις να τους προκαλεσει ηθικο διλλημα.

Μεσω ασθενειων,εμβολιων,κακης διατροφης,κακης ποιοτητας νερου,ακομα και με δηλητηριαση μεσω αυτου οπως προτεινει συμβουλος του Ομπαμα θελουν να το καταφερουν.....αυτο ειναι που ονομαζουν Βιωσιμη αναπτυξη,βλεπετε για καθε δολοφονια βρισκουν ενα ωραιο και ευηχο περιγραμμα για να την περιγραφουν.

Αυτη ειναι πολυ απλα η ιδεα της παγκοσμιας κυβερνησης,οικονομικης η πολιτικης,για να ξερετε οταν την ακουτε οτι αυτος που την αναφερει ειναι μελος του κλαμπ των αρρωστων μυαλων που θελει να κυριαρχησει πανω σε εκατομμυρια ανθρωπινες ζωες προκαλωντας τους ατελειωτο πονο.

Γιαυτο ο Γαπ,ο Μπενυ και ολοι αυτοι οι δικοι μας ειναι ακομα πιο αρρωστοι και επικινδυνοι απο τους υπολοιπους.

Για οσους τα θεωρουν αυτα θεωριες συνομωσιας εχω να πω οτι κοιμουνται τον υπνο του δικαιου και οταν ξυπνησουν αν ξυπνησουν θα ειναι πολυ αργα,οι εγκληματιες θα εχουν περατωσει το εργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: