Παρασκευή, Φεβρουαρίου 01, 2013

Οι Κομμουνιστες θα σας παρουν τα σπιτια

Ετσι μεγαλωσε η γενια μου,θυμαμαι την γιαγια μου,χουντα τοτε,ειχε κρυμμενες τις φωτογραφιες του τεως και την Αννα Μαριας κατω απο κατι στρωματα και προσευχοταν για αυτους.

Εγω πολλα απο πολιτικα δεν καταλαβαινα,λεω γιατι τους κρυβει...δεν ηξερα οτι ειχαν διαφυγει μετα το αποτυχημενο πραξικοπημα και πλεον ειχαμε την δημοκρατια του Παπαδοπουλου.

Παιδι μου μην κανεις παρεες ποτε με κομμουνιστες γιατι αν ερθουν θα μας παρουν τα σπιτια.
Εμεις σπιτια δεν ειχαμε,ενα μικρο εκει στο αλωνι στην Αιγινα που και να το επαιρναν οι κομμουνιστες τι να το εκαναν?

Ετσι περασαν τα χρονια,η χουντα επεσε,καποιοι μπηκαν φυλακη και οι υπολοιποι χωθηκαν στα κλεφτοκομματα που συνεχισαν την πολιτικη της.

Ηρθαν πολλα,Καραμανλης η τανκς,σκοτωμενοι απο αυρες στους δρομους της Αθηνας αλλα...ειχαμε δημοκρατια,οι εργαζομενοι του ιδιωτικου τομεα φυσικα δεν ειδαν τιποτα απο την αναπτυξη που ηρθε και εφυγε οπως ηρθε,Αντρεας και Μιμη,Αυριανη,Σημιτης και χρηματιστηριο,Κωστακης και playstation,Γιωργος και η μαλακια του εγκεφαλου του.....

Τουλαχιστον απο οσο θυμαμαι η χουντα κυνηγουσε μονο τους αριστερους και αντιστασιακους,αυτη η νεα εκδοση δεν εχει τετοιες πολυτελειες,αυτη κυνηγαει οποιον βρεθει μπροστα της.

Φυσικα με τετοια νοοτροπια οι κομμουνιστες δεν ηρθαν ποτε οποτε ολος ο λαος κοιμοταν ησυχος,ειχε εναν μισθουλη και ενα σπιτι..(δεν μιλαω για τις υπερβολες της ελιτ) και σκεφτοταν,μια χαρα ειμαι ας πανε να γαμηθουν οι υπολοιποι.

Και ηρθε το χειροτερο,δεν φταιει αυτο,εμεις το ψηφισαμε να ερθει,το μονοφθαλμο τερας της υποκλισης.
Ο Σαμαρας.

Πανε οι μισθοι..τα προηγουμενα χρονια ο ηλιθιος Γαπ ειχε εξαφανισει εργασιακα δικαιωματα,υγεια,παιδεια και οτι εβρισκε μπροστα του,ηρθε ο γκομενος της Βισση να το αποτελειωσει.

Και να τωρα..αν χρωστας μεχρι 3000 ευρω σου παιρνουν οτι εχεις και δεν εχεις,μισθους,καταθεσεις,ομολογα,οφ σορ.

Εμεις που δεν εχουμε τιποτα απο ολα αυτα δεν ανησυχησαμε καθολου,ελα ομως που ο μποτοξαρισμενος υποικ ειχε αλλα στο μυαλο του?

Δεν εχουν τιποτα απο ολα αυτα απορρησε?

Θα τους παιρνουμε τα σπιτια.

Εζησα μια ζωη μεσα στο ψεμμα,πιστευα οτι τα σπιτια θα μας τα παρουν οι κομμουνιστες.

Τελικα θα μας τα παρουν οι προδοτες ανθελληνες.




Δεν υπάρχουν σχόλια: