Δευτέρα, Φεβρουαρίου 25, 2013

Οι λαγοι της τρικυβερνησης

Ειναι μερες τωρα που μαγειρευουν τις επομενες κινησεις τους οι δοσιλογοι που μας κυβερνουν,με διαφορους τριτοτεταρτους που βγαινουν και αναφερουν περι κατωτατου μισθου και οτι πρεπει να πεσει ακομα περισσοτερο προσπαθουν να δουν τις αντιδρασεις της κοινωνιας φοβουμενοι οτι θα βρεθουν κι εκεινοι να ψαχνουν ελικοπτερα να δραπετευσουν στο τελος.

Οι υπουργοι χωρις εργο οπως ο εργασιας βεβαιωνουν οτι δεν υπαρχει τετοιο θεμα για να βγει ακομα μια που τρωει απο το κρατος απο την εποχη του Πολυτεχνειου να μας πει οτι το θεμα ειναι ανοιχτο.

Αναρρωτιεμαι αν ξερουν γιατι μιλανε,μαλλον δεν καταλαβαινουν οτι με αυτον τον τροπο θα στειλουν δεκαδες στον θανατο απο ασιτια και καταθλιψη,φυσικα ειναι στο χερι μας να το πετυχουν αυτο,αν εμεις αντιδρασουμε εστω και τωρα τοτε θα βρεθουν ολοι αυτοι στο ταμειο ανεργιας περιμενοντας ειδικο δικαστηριο για εσχατη προδοσια.

Η κατασταση θα χειροτερεψει,δεν ειμαι ουτε μαντης ουτε τιποτα αλλα αυτο ειναι οφθαλμοφανες πλεον,δεν υπαρχει τιποτα που να κινειται στην Ελληνικη οικονομια,τα μονα νεα που μαθαινουμε ειναι για μειωσεις προσωπικου και μειωσεις δικαιωματων και παροχων,τιποτα αλλο,δεν υπαρχει πολιτικη,υποδουλοι υπαλληλοι μονο που κατουριουνται στο ακουσμα της λεξης τροικα.

Λαγοι υπηρχαν παντα,ετσι κυβερνιεται αυτη η χωρα,με λαγους,ανικανους και καλοπληρωμενους οι οποιοι θελουν να συνεχισουν να καλοπληρωνονται οταν οι υπολοιποι δεν εχουν να φανε,καποια στιγμη πρεπει να σταματησει αυτο.

Δεν θελουμε δοσιλογους υπηρετες,θελουμε ενα οραμα για την χωρα να μας βοηθησει εστω μεσα απο δυσκολιες να ανεβουμε ενα σκαλι πιο ψηλα.

Και αυτο κανενας απο οσους θεωρουν οτι μπορουν να μας σωσουν δεν μπορει να το προσφερει στον τοπο.

Οσο γρηγοροτερα ξεκουμπιστουν τοσο το καλυτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: