Τετάρτη, Μαΐου 15, 2013

Η αναπτυξη των 300 ευρω τον μηνα

Αναπτυξη εξαγγελει ο διαχειριστης της υποτελειας,οπου βρεθει και οπου σταθει για αυτην μιλαει,κατι πινει και εχει οραματα δεν υπαρχει αμφιβολια,ποια ειναι η αναπτυξη που ονειρευεται λοιπον?

Η αναπτυξη του ξεπουληματος των παντων,η αναπτυξη της ελιτ και των βιομηχανων σε βαρος του βιοτικου επιπεδου του λαου.
Φυσικα οποιος βλεπει οραματα τα βλεπει μαζεμενα,ετσι κι αυτος στις ομιλιες του που τις εμπνεεται απο τα παραμυθια της γιαγιας του μιλαει για φως στο βαθος του τουνελ,για το τελος του μνημονιου σε 2-3 χρονια και αλλα πολλα ευτραπελα.

Αυτα θα γινουν σε μια χωρα με κατεστραμενη οικονομια και επισημη ανεργια στο 27%γιατι αν μετρησουμε την ανεπισημη και την ανασφαλιστη η περιστασιακη απασχοληση τοτε αυτοι που ζουν πολυ κατω απο το οριο της φτωχειας πλησιαζουν το 50% του λαου.

Και ακουμε τοσο γελοια πραγματα που ο εγκεφαλος μας δεν μπορει ουτε να τα συναρμολογησει ωστε να μοιαζουν λογικα,ανεβαινει η ανεργια αλλα μειωνονται οι ανεργοι.
Ελα μουνι στον τοπο σου και πουτσα μην γυρευεις δηλαδη.

Διπλα στον μεγαλο υπακουο της ελιτ ο αντισυνταγματολογος και η Ρημαδ της αριστερας και της προοδου,αυτοι οι δυο θελουν να κρατηθουν στην εξουσια ξεροντας οτι στις επομενες εκλογες θα βρεθουν ανεργοι κιαι ετσι καθονται και  τους φτυνει ενω οι ιδιοι ψελιζουν αντιρρησεις και διαφωνιες στις οποιες τελικα συμφωνουν.

Η επιθεση κατα των παντων ειναι μαζικη και αδικη,οι νομοι της χουντας ξεσκονιστηκαν και πηραν την θεση τους ξανα υπηρετωντας την δημοκρατια που τους βολευει.

Η αναπτυξη του Σαμαρα απεχει πολυ απο την αναπτυξη της χωρας,αυτος νοιαζεται για τον κυκλο που τον εκανε πρωθυπουργο με το δωρο των 50 εδρων,οχι για τους ανεργους η οσους εργαζονται κατω απο απεριγραπτες συνθηκες με ορους μεσαιωνα.

Η Χουντα δεν θα πεσει μονη της,το εχω ξαναγραψει και το ξαναγραφω,ο λαος ειναι μουδιασμενος και φοβαται,ζουμε την δημοκρατια του φοβου και των απειλων,επομενο βημα του Συνταγματαρχη των ματ ειναι να επιστρατευσει τους παντες ωστε να μην αντιδρουν σε οσα παρανομα κανει.

Οσο για την αναπτυξη.....της κοροιδιας και της προπαγανδας με παπαγαλακια που ουρλιαζουν στα καναλια απο το πρωι εως το βραδυ,αυτη δυστυχως δεν θα ερθει ποτε,τουλαχιστον η αναπτυξη οπως την θελουμε ολοι μας,για το καλο ολων μας.
 
Ας φαμε με κινεζικα ξυλακια οσο εχουμε να τρωμε,ο ικετης μας ξεκιναει μια επιπονη προσπαθεια να φερει αυτο που υποσχεθηκε.

Την αναπτυξη των 300 ευρω τον μηνα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: