Πέμπτη, Μαΐου 23, 2013

Το κλιμα αλλαζει

Εχει επιστρατευσει ολα τα παπαγαλακια της η χουντοκυβερνηση να πεισει τους αδαεις..οσους εχουν μεινει δηλαδη αλωβητοι απο την ολομετωπη επιθεση της εναντιον ολοκληρου του λαου οτι τα πραγματα αλλαζουν,βλεπουμε φως στο βαθος του τουνελ.

Φως βλεπει μονο αυτη φυσικα και οσοι καλοπληρωνονται για να τις προσφερουν τις υπηρεσιες τους,κατι Μουρουτηδες,κατι Πορτοσαλτες και τα καναλια της ντροπης.

Η αναπτυξη που δεν θα ερθει ποτε και τα 17 εκατομμυρια τουριστες που θα βουλιαξουν τα νησια και την υπαιθρο ειναι καθημερινα στην επικαιροτητα,το ξεπουλημε συνεχιζεται με αμειωτους ρυθμους,τα χαρατσια και οι φοροι επισης,η φτωχεια μεγαλωνει αλλα ο αοματος βλεπει προοδο και επιτυχιες.

Μην ξεχναμε οτι και ο προηγουμενος τα ιδια εβλεπε,και εξοδο στις αγορες το 2011,και αναπτυξη και τελικα εφτασαν τα 2 εκατομμυρια οι ανεργοι.

Τωρα με την μεγαλη αναπτυξη θελουν να καταργησουν και το οριο των απολυσεων,ξαφνικα λετε να τους ηρθε?
Οχι φυσικα,οι τραπεζες πρεπει να ξεφορτωθουν πολυ μεγαλο αριθμο εργαζομενων λογω των γεγονοτων και μονο ενας τροπος υπαρχει.

Την αναπτυξη θα βοηθησει και η φορολογηση της αποζημιωσης των εργαζομενων απο την απολυση τους,δηλαδη θα απολυονται και θα πληρωνουν και φορο στο κλεφτοκρατος,για να παιρνουν οι βουλευτες 8 χιλιαρικα τον μηνα χρειαζονται εισπραξεις,και δεν θα τα παρουν απο τις βιομηχανιες η τις πολυεθνικες,απο εσενα και εμενα θα τα παρουν.

Αναπτυξη της Κινας λοιπον,με 3 ευρω μεροκαματο εργαζονται εκει,σου λεει ο αοματος εκει δεν παραπονιουνται...ας το εφαρμοσω και εδω,τι κανουμε λοιπον?>

Χανουμε την χωρα μας,χανουμε γενιες ανθρωπων που σε καταθλιψη κοιταζουν τις ζωες τους να περνανε,αυτοκτονουν δεκαδες και ο ελστατ μειωνει τον αριθμο τους στο μισο,απαγορευεται στα καναλια να δειχνουν εικονες πεινας και δυστυχιας.

Ζουμε την χουντα της ενημερωσης,ο στοχος των διαχειριστων ειναι κοντα στην επιτευξη του,δεν θα αφησουν τιποτα ορθιο.

Εκτος αν δεν τους αφησουμε να το κανουν  

Δεν υπάρχουν σχόλια: