Παρασκευή, Οκτωβρίου 04, 2013

Να παραπεμφθούν ο Δένδιας και ο Χρυσοχοΐδης για υπόθαλψη του εγκληματία Λαγού

Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη
Από το 2010 η ΕΥΠ, η οποία από το 2009 υπάγεται απευθείας στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, παρακολουθούσε τον Γιάννη Λαγό, που τότε ήταν στέλεχος της Χρυσής Αυγής και σήμερα είναι βουλευτή της Β' Πειραιώς και μόνιμος κάτοικος Κορυδαλλού. Στις αρχές του 2012, πριν από τις εκλογές του Μαΐου που έβαλαν την Χρυσή Αυγή στην Βουλή, η ΕΥΠ υπέβαλε έκθεση στην τότε ηγεσία του υπουργείου, δηλαδή στον Χρυσοχοΐδη, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Ο Λαγός μεσολαβεί για το σπάσιμο επιταγών και εισπράττει σχετική αμοιβή για αυτό, ενώ συμμετέχει σε προστασίες μαγαζιών, εκβιασμούς καθώς και σε διακίνηση γυναικών με σκοπό την πορνεία. Ο Λαγός εμφανίζει επίσης διαστροφικές τάσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν σεξουαλικές φαντασιώσεις και ερωτικές πράξεις με ανήλικα κορίτσια».

Η έκθεση της ΕΥΠ λέει κι άλλα. Λέει ότι στις 26 Ιουλίου του 2011, επί Χρυσοχοΐδη και πάλι, ο Λαγός είχε συλληφθεί από το τμήμα Ασφάλειας Πειραιά, καθώς σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του πιστόλι μάρκας Glock των 9 mm, χωρίς να διαθέτει άδεια οπλοφορίας και οπλοκατοχής. Λέει επίσης ότι ο Λαγός υπήρξε ένοπλος φρουρός σε τάνκερ γνωστού επιχειρηματία ότι είχε συνεργασία με άλλο άτομο από τον χώρο της Χρυσής Αυγής που υπήρξε επίσης υποψήφιος στο Νομό Αττικής, αλλά και για συνεργασία του με τον πρώην οδηγό του Ν. Μιχαλολιάκου, ο οποίος αναφέρεται ότι τον ενημέρωνε για τις κινήσεις της αστυνομίας.

Ο Χρυσοχοΐδης είχε στα χέρια του όλα αυτά τα στοιχεία και δεν έκανε απολύτως τίποτα. Ή μάλλον έκανε, συνέλαβε και διαπόμπευσε τις οροθετικές. Ο Χρυσοχοίδης δεν έκανε τίποτα, γίνανε οι εκλογές, η Χρυσή Αυγή πήρε 6%, ο Λαγός εξελέγη βουλευτής και η ΕΥΠ, σε νέα αναφορά της, ανακοίνωσε ότι η παρακολούθηση σταμάτησε, γιατί ο Λαγός ως βουλευτής δικαιούται αστυνομική φύλαξη.

Μετά τις εκλογές ο φάκελος της ΕΥΠ πέρασε στα χέρια του Δένδια, ο οποίος ακολούθησε τη γραμμή του προκατόχου του: δεν έκανε απολύτως τίποτα. Η ενοχή του Δένδια είναι ακόμη μεγαλύτερη από εκείνη του Χρυσοχοΐδη, γιατί η Χ.Α. δεν ήταν πλέον ένα γκρουπούσκουλο, ήταν ένα ισχυρό κόμμα του 6%, που έδερνε, μαχαίρωνε, χαράκωνε. Κι όμως, ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τον σούπερ Νικόλαο. Άφησε έναν μπράβο, έναν οπλοφόρο, έναν εκβιαστή, έναν νταβατζή, έναν παιδεραστή να αλωνίζει. Ο Λαγός έγινε ο τοπάρχης της Β' Πείραιας, ο αρχηγός της σκληρής τοπικής της Νίκαιας, ο προστάτης του αμαρτωλού αστυνομικού τμήματος, ο μπράβος των εφοπλιστών και των εργολάβων της Ζώνης, ο οργανωτής της φονικής επίθεσης κατά των μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα, ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Ο υπουργός Προστασίας προστάτευσε τον πολίτη Γιάννη Λαγό, αλλά όχι τον πολίτη Παύλο Φύσσα.

Γιατί δεν έστειλε ο Δένδιας τον φάκελο του Λαγού στην Δικαιοσύνη; Μήπως επειδή η έρευνα θα επεκτεινόταν αναγκαστικά σε όλη την Χρυσή Αυγή και θα σκότωνε το μαντρόσκυλο που εκπαίδευε ο Σαμαράς, για να δαγκώσει τους εχθρούς του; Μήπως κρατούσε τον φάκελο για να το χρησιμοποιήσει την κατάλληλη ώρα, την ώρα που το μαντρόσκυλο θα έπρεπε να φονευθεί από τον εκπαιδευτή του; Θου Κύριε φυλακή τω στόματί μου! Αυτά συμβαίνουν στον υπόκοσμο και ουχί στα υπουργεία και δη της Δημοσίας Τάξεως.

Τα προαναφερθέντα είναι αφιερωμένα στους σμπίρους της ακροδεξιάς δράκας του Σαμαρά, που προειδοποιούν από τις εφημερίδες και τα site τους ότι, μόλις ξεμπερδέψουν με την Χρυσή Αυγή, θα τακτοποιήσουν και την Αριστερά, ενεργοποιώντας την κείμενη νομοθεσία. Να αφήσετε στην ησυχία της την Αριστερά και να ενεργοποιήσετε την κείμενη νομοθεσία για τους δικούς σας. Να την εφαρμόσετε κατά γράμμα τη νομοθεσία και να παραπέμψετε τους Χρυσοχοΐδη και Δένδια για υπόθαλψη εγκληματία. Του Γιάννη Λαγού, του δολοφόνου, του εκβιαστή, του νταβατζή, του παιδεραστή.
- See more at: http://left.gr/news/na-parapemfthoyn-o-dendias-kai-o-hrysohoidis-gia-ypothalpsi-toy-egklimatia-lagoy#sthash.rVef0i9l.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: