Σάββατο, Δεκεμβρίου 13, 2014

Τρομος πανω απο την χωρα

Και ξαφνικα...εκει που ερχοταν η αναπτυξη,η απογειωση,το δωρεαν wifi και ολα τα καλα του κοσμου στην χωρα,εκει που ετοιμαζομασταν να σχισουμε τα μνημονια,το στρινγ του Σαμαρα και την κυλοτα του Βενιζελου...ηρθε η κακια η ωρα.

Η ωρα να εκλεξουμε προεδρο σε κατι που δεν εχουμε....στην δημοκρατια του κωλου που ζουμε,που κοβει το ρευμα στον φτωχο ενω την ιδια ωρα αποζημιωνει τον εργολαβο,που απαγορευει στον φυλακισμενο να σπουδασει αλλα διωχνει κρυφα Χριστοφορακους και απελευθερωνει οικονομικους εγκληματιες.

Κακια ωρα,τι να τον κανεις αλλωστε εναν τετοιο προεδρο?

Και ποιος θα πηγαινει στις ιδιωτικες στρατιωτικες παρελασεις?
Ποιος θα υπογραφει τα παρανομα προεδρικα διαταγματα ωστε να αποφευγει ο φασιστας Σαμαρας το κοινοβουλιο?
Ποιος θα κανει ευχες,χρησμους και μαντειες?

Και αν τελικα δεν βγει προεδρος...διοτι ποσα πτωματα εχει αυτη η χωρα?
Μονο ενα πτωμα ειναι καταλληλο για μια τετοια θεση.

Εκλογες!!!

Απαγορευμενη λεξη,σε μια χωρα που αναπτυσεται ραγδαια,που η τροικα εχει συμφωνησει με τον Υποικ γραπτως οτι θα ληφθουν ολα τα μετρα που ζηταει ακομα μια φορα....ενω ο υπηρετης της Μερκελ σχιζει τα μνημονια στον υπνο του.....και κοροιδευει τον λαο,και απειλει,και ζηταει απο τους ξενους να καταστρεψουν οικονομικα την χωρα ωστε να εκβιασει κοινοβουλιο και λαο να ακολουθησει τις φασιστικες του μεθοδους.

Και μιλαει ο ακροδεξιος φασιστας Αδωνις ο βιβλιοπωλης για πεινα που δεν εχει ζησει ο λαος και οτι θα συμβει αν δεν γινουν οσα οι φασιστες θελουν.

Εχει παει ο ηλιθιος φασιστακος σε φτωχες γειτονιες να δει οτι και τωρα υπαρχει πεινα η νομιζει οτι ολοι κερδιζουν 8 χιλιαρικα τον μηνα οπως ο ιδιος?

Ποια πεινα θα φοβηθει ο πεινασμενος?

Οποτε η χουντοκυβερνηση δεν απευθυνεται σε αυτους,απευθυνεται στους φασιστες νοικοκυραιους,σε αυτους που ακομα εχουν φαγητο,περιθαλψη,ασφαλεια,και τους λεει:

Βοηθηστε λιγο ακομα,λιγο μας μενει να εξολοθρευσουμε τα δυο τριτα του λαου,μετα θα τρωμε τις περιουσιες τους εμεις.

Τρομος πανω απο την χωρα,θα γινει ακομα εντονοτερος οσο πλησιαζουν οι ημερομηνιες των ψηφοφοριων.

Με κατι Ρογκακους,Πρωτοσαλτες,Παπαδημητριου στα καναλια,με το συνολο της συμμοριας σε εγρηγορση μην χασει τα κεκτημενα,τον παχυ μισθο,μην καταληξει σε ειδικο δικαστηριο.

Μην τρομαζετε φιλοι μου,πολλοι πλεον δεν εχουμε τιποτα να χασουμε,καθε μερα γινομαστε περισσοτεροι,και δεν θα τον σωσει τον χουντοφασιστα Σαμαρα ουτε ο Γιουνκερ,ουτε η χουντοπουτανα Μερκελ ουτε η Παναγια που της μιλαει ιδιωτικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: