Δευτέρα, Δεκεμβρίου 29, 2014

Αγαπητη Σοφια αντιο



Αυτη ειναι μια επιστολη αποχαιρετισμου στην χουντο Νεα δημοκρατια,την ονομαζω Αγαπητη Σοφια αντιο γιατι θα την στειλω με μεηλ στην "πως ειναι το μαλλι"δημοκρατισα πλην φιλοχουντικια στα τελευταια της εκπροσωπο...κατι τετοιο τιτλο ειχε της εως σημερα τετελεσμενης χουντοκυβερνησης μας.

Αγαπητη Σοφια
Καποτε επι ηλιθιου Γαπ μιλαγαμε στο τηλεφωνο και ησουν τοσο ανθρωπινη,μου ελεγες για το μνημονιο του εγκληματια Παπανδρεου,ενδιαφεροσουν για μενα και το οτι ημουν ανεργος,δημοσιευες αναρτησεις απο το ιστολογιο μου στο σαιτ σου και γενικα εδινες σε μενα την εντυπωση που εδωσε ο χουντικος αρχηγος σου στον Ελληνικο λαο.

Μετα ηρθατε με χιλιαδες υποσχεσειςστην εξουσια,την καταλαβατε στην κυριολεξια με 50 εδρες δωρο και με την βοηθεια του αλλου εγκληματια του κλεφτοπασοκ του Βενιζελου μας αλλαξατε τα φωτα,μιλουσαμε σπανια,δικαιολογιες που ελεγες ηταν..... να κανω υπομονη και οτι ειναι νωρις ακομα,οτι ο φασιστας αοματος θα αλλαζε τα πραγματα.'

Αγαπητη Σοφια,τα αλλαξε,τα φωτα,την πιστη,τον αδοξαστο,μας τα αλλαξε ολα,υποτελης,υποδουλος,εξουσιομανης και παρανοικος,ολα σε ενα πακετο,τι αφησε ορθιο....

Και μετα ηρθε η σειρα σου,ειχαμε δει ολη την ξεφτιλα,τον Αδωνι να ξεπλενεται σε δημοκρατη,τον Βοριδη το ιδιο,τον Πλευρη απο φασιστα σε συμβουλο υπουργου και επειτα βουλευτη,τον Μπαλτακο και τις οδηγιες του προς την Χρυση αυγη.....

Εσυ μας ελειπες αγαπητη Σοφια,και το μαλλι σου,και οτι πιο εξευτελιστικο μπορει να παθει ενας υποτιθεμενα σοβαρος ανθρωπος οταν του δοθει λιγη εξουσια.

Το μνημονιο του Γαπ ηταν εγκληματικο,εσυ το ελεγες,τα μνημονια Σαμαρα ευλογια....και τι δεν ειπες,δεν ξερω αν κυριαρχει ομαδικη παρανοια στον χωρο που εκπροσωπεις αλλα αν τα ακουσεις σημερα ολα οσα εχεις πει εισαι σιγουρη οτι δεν θα αυτοκτονησεις?

Αυτοκτονησες στην σκεψη μας αγαπητη Σοφια,εσυ και η φασιστοσυμμορια που εκπροσωπουσες και ακομα  εκπροσωπεις,κριμα,πολυ κριμα,εγινες μερος της χειροτερης σελιδας στην ιστορια της μεταπολιτευσης στην Ελλαδα...καποτε καποιος ειπε κατι για τον πατερα σου σε σχεση με σενα,εισαι σιγουρη οτι θα ηταν περηφανος με αυτο που εγινες?

Αγαπητη Σοφια αντιο,ελπιζω να μην συμβει ποτε ξανα στην Ελλαδα κατι σαν αυτο που συνεβη απο το 2012 και μετα,να μην ξανα εχει ακροδεξιο πρωθυπουργο,φασιστες στην εξουσια και εκπροσωπο τους μια που το μονο που θα την θυμιζει ειναι η φραση:

Πως ειναι το μαλλι?



Δεν υπάρχουν σχόλια: