Παρασκευή, Μαρτίου 06, 2015

Griechen sind die neuen Juden

Αυτο που συμβαινει με την ανθελληνικη προπαγανδα στα μεσα μαζικης ενημερωσης της Γερμανιας ειναι πρωτογνωρο για εμας,το ειχαν περασει αλλοι λαοι προπολεμικα και κατα την διαρκεια του δευτερου παγκοσμιου πολεμου...οι Εβραιοι.

Απο που να αρχισω και που να τελειωσω,απο το 2010 μετα την ενταξη μας στο ΔΝΤ απο τον εγκληματια Γαπ και μετα και καθε φορα που καποιος στην Ελλαδα  αντιμιλαει στην ναζιστικη μποτα τους εχουμε το ιδιο θεμα.

Βild,Focus,σχεδον ολες οι ναζιστικες εφημεριδες και περιοδικα τους μας βριζουν με τις χειροτερες εκφρασεις,χθες το βραδυ μια ηλιθια ανεραστη στον διαγωνισμο επιλογης του τραγουδιου τους για την Γιουροβιζιον εκανε χιουμορ λεγοντας οτι δεν ειμαστε μερος της Ευρωπης.

Ποιοι?
Και το ονομα Ευρωπη Ελληνικο ειναι μωρη αγραμματη.

Και ειναι μερος της Ευρωπης η χωρα που την αιματοκυλισε 2 φορες και θα το ξανακανει και παλι εφ΄οσον της εχουν δωσει αυτο το δικαιωμα οι υπολοιποι ευρωπαιοι υπηρετες της.

Και τι δεν εχουν πει,και τι δεν εχουν γραψει,ασε τον αναπηρο στον εγκεφαλο Σοιμπλε,ξερατα καθε μερα,ολη μερα,απειλες και εκβιασμους,δεν του αρεσει ο Βαρουφακης,κι εμας δεν μας αρεσει αυτη η καθιστη μαιμου,δεν το καναμε και τοσο θεμα.

Ευρωπη της αλληλεγγυης λεει μετα,να πεθαινει ενας λαος κι αυτοι σαν τα κορακια να πεφτουν απο πανω να του  πιουν το αιμα ενω πεθαινει,χανουν λεφτα λεει,οι ιδιοι που παραδεχθηκαν χθες οτι εχουν κερδισει 360 εκατομμυρια ευρω απο τοκους που τους εχουμε πληρωσει απο το 2010 και μετα,αλλα η προπαγανδα...προπαγανδα.

Τεμπεληδες,αχρηστοι,κλεφτες,ενω αυτοι οταν εδιναν μιζες μεσω του Χριστοφορακου και αλλων εταιρειων για να καταχρεωθουμε εμεις ηταν εντιμοι και δουλευταραδες.

Το 4ο Ραιχ θελει συμβολα
Πρωτο ειναι ο Σοιμπλε
μετα η Bild
Kαι τελευταιο ενας λαος προς εξοντωση
Οπως οι Εβραιοι στον δευτερο παγκοσμιο πολεμο

Τωρα οι ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: