Κυριακή, Μαΐου 24, 2015

Υποθεση συνομωσιας

Πολλα περνουν απο το μυαλο μου τους τελευταιους μηνες,καιρος να τα βαλω σε ταξη,τι συμβαινει λοιπον?

Η χωρα καταδικασμενη με ανθρωπους να αυτοκτονουν με οποιο τροπο μπορουν συρθηκε σε εκλογες,ηταν οι εκλογες η λυση για να βγουμε απο το αδιεξοδο?

Ναι ηταν, αλλα οχι με τον τροπο που πιστευουμε.

Παιζεται ενα παιχνιδι απο το πολιτικο προσωπικο αυτης της χωρας  ανεξαρτητα κομματος,ενα παιχνιδι εγκληματικο εναντιον του λαου,συνομωσιες θα μου πειτε....σκεφτειτε.

Επρεπε να υπογραφει νεο μνημονιο,επι Σαμαρα,ο οποιος μετα τις ευρωεκλογες τα ειχε παρατησει ολα βλεποντας οτι δεν μπορει να το περασει απο την βουλη.

Και να η συνομωσια.
Μονο η αριστερα ειχε την δυναμικη να νικησει,υποσχομενη τα παντα,σκισιμο των μνημονιων,επαναφορα των εργασιακων νομων,του αφορολογητου,καταργηση του Ενφια και δεκαδες αλλα.

Τα υποσχεθηκαν λεγοντας οτι ολα τα μετρα ειναι κοστολογημενα,οτι εχουν σχεδιο,οτι δεν φοβουνται την ρηξη.

Πηγε ο ηλιθιος λαος και τους ψηφισε,περισσοτερο για να απαλλαγει απο την χουντα του Σαμαρα και λιγοτερο γιατι πιστεψε οτι θα τα πραγματοποιησουν ολα οσα υποσχεθηκαν.


Απο την επομενη των εκλογων καποιοι καταλαβαμε πολλα,περνωντας ο καιρος περισσοτερα,συζητησεις επι των συζητησεων,εγινε η τροικα θεσμοι,το μνημονιο συμφωνια,αλλα ελεγαν μεσα και αλλα εξω,μυστικοτητα,συναντησεις,υποχωρησεις,υποχωρησεις,υποχωρησεις.

Τελικα καταντησαν οι συναντησεις μονο σε υποχωρησεις,ξεχαστηκαν οι εξαγγελιες,τα μνημονια που θα τα καταργουσαν με εναν νομο,ο ενφια,οι φοροι,οι ανεργοι,οι πεινασμενοι.

Πηραν κατι μετρα εξευτελιστικα κατα της φτωχειας,χειροτερα απο το ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα του Σαμαρα,και μας πανε σε συμφωνια μνημονιο βαζοντας τους γελοιους εκπροσωπους τους τυπους σαν τον Παπαδημουλη και τον Μητροπουλο να μας προετοιμαζουν για τα επωδυνα μετρα που θα παρουν.

Και η ρηξη?
Συνομωσια η οχι αυτο που πιστευω ειναι:
Ηξεραν οι δανειστες οτι μετρα με Σαμαρα δεν περνουσαν απο την βουλη.
Οι εκλογες εγιναν σε τετοια περιοδο ωστε σε ελαχιστο χρονο να μεινουν αδεια τα ταμεια του κρατους,ο Αλεξης κατηγορει την ΝΔ για αυτο,δεν θα πει ομως οτι τον βολευει ωστε να εκβιασει τους βουλευτες του με ψηφιση του νεου μνημονιου η εκλογες.

Συμφωνημενα ολα απο περυσι λοιπον,και τωρα εχουν την εναλλακτικη να ψηφισουν τα μετρα οπως τα θελουν διοτι υπαρχει στην βουλη του αντεθνικο Ποταμι,το εγκληματικο Πασοκ και η φασιστικη ΝΔ.

Αν καποιοι απο τον Συριζα κ ανελ δεν ψηφισουν εχουν τους υπολοιπους να τα στηριξουν.

Μπλεξαμε φιλοι μου ασχημα.

Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.

Μονο ο λαος μπορει να δωσει λυση,οχι οι υποδουλοι ηγετες που μας κοροιδευουν καθε φορα προεκλογικα για να ερθουν στην εξουσια.

Κανενας Αλεξης που το παιζει αριστερος δεν θα σωσει την Ελλαδα.

Διοτι ειναι ξεπουλημενος και αυτος οπως και οι προηγουμενοι.

Ξυπνηστε.

Θυμηθειτε τι εγραφα και επι Γαπ,και επι Σαμαρα.

Οι ιδιοι κυβερνουν και οι διαμαχες ειναι για σταχτη στα ματια.

Θα μας τελειωσουν,αργα η γρηγορα,στο χερι μας ειναι να μην συμβει.
Και να τους τελειωσουμε εμεις.


Την Ελλαδα την κυβερνουν οι εχθροι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: