Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015

Διαπλοκη Τσιπρα-Καναλιων

Απιστευτα οσα συμβαινουν με τις επιθεσεις κατα της Ζωης Κωσταντοπουλου-Λαφαζανη απο τα καναλια της διαπλοκης με συνεργασια του Αριστερου Αλεξη της κωλοτουμπας.

Δεκαλεπτα επανω σε δεκαλεπτα σεναριων και εχθρικων ρεπορταζ που προσπαθουν να αποδομησουν τους δυο διαφωνουντες με την τεραστια προδοσια ολων των υποσχεσεων που εδωσε ο αριστερος του κωλου Αλεξης,οτι μεταδιδεται φυσικα ειναι απλα συκοφαντιες,δεν εμαθαν τα καναλια απο την αποτυχια της τρομοκρατησης που εκαναν στον λαο στην διαρκεια πριν το δημοψηφισμα,δεν εμαθαν οτι πλεον ξυπνησαμε και δεν τρωμε τον σανο που μας πλασσαρουν οι αλητες.

Η τεραστια απογοητευση ειναι απο την συμπεριφορα των συντροφων τους ...μονο συντροφοι τους δεν ειναι φυσικα,ο Αλεξης θα κοροιδεψει για λιγο ακομα καιρο οσους πιστευουν οτι μπορει να κανει κατι,δεν θα κρατησει πολυ,αυτοι του περιβαλλοντος του ειναι οι χειροτεροι απο τους χειροτερους γκεμπελισκους της ΝΔ.

Κριμα και παλι κριμα,ο Συριζα πρεπει να ξεφορτωθει το βαριδι Τσιπρας,ας γινει ακροδεξιος ηλιθιος μαζι με τον Καμμενο και ας φτιαξουν ενα κομμα μαζι.

Για εμενα αυτος ο ανοητος τυπος ξοφλησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: