Τρίτη, Αυγούστου 04, 2015

Ψευδαισθησεων τελος

Παει λοιπον και αυτη η τεραστια ευκαιρια,τελειωσε η ψευδαισθηση οτι βρεθηκε ενας Ελληνας επιτελους να κυβερνησει αυτη την ερημη χωρα,εμεις τα δωσαμε ολα....

Ψηφο στις εκλογες ωστε να εχει την δυναμη να κανει αυτα που υποσχεθηκε,ψηφο στο δημοψηφισμα....το πιο τρανταχτο οχι ωστε να κανει το βημα και να μας βγαλει απο αυτη την λυκοφωλια η οποια θελει την καταστροφη μας.'

Δεν τολμησε
Προτιμησε την εξουσια με καθε τροπο ο Πρωθυπουργος που δεν θα ηταν παντος καιρου,εγινε κακου καιρου,ο Βαρουφακης τα λεει ολα,με καθε του συνεντευξη,το περιβαλλον του τον επεισε να μην προχωρησει,τι θα καταφερει με αυτο?

Το ξεπουλημα που δεν τολμησαν αλλοι,την απορρυθμιση που δεν καταφεραν αλλοι,την πληρη φτωχοποιηση που δεν μπορεσαν αλλοι,δεν μιλαμε πλεον για αριστερη κυβερνηση,μιλαμε για δοσιλογους της κακιας ωρας,προδοτες της χωρας και του λαου.

Με αριστερο λεξιλογιο δεν μπορεις να κρυψεις φιλελευθερη πολιτικη,φαινεται αμεσως,θα φανει τωρα που ο ανεργος θα κληθει να πληρωσει και αυτος ενφια,φαινεται τωρα που ο φτωχος με την καρτα αλληλεγγυης πληρωνει 23% στα τροφιμα με το ελαχιστο φιλοδωρημα που του εδωσαν για να επιβιωσει,θα φανει περισσοτερο οταν αρχισουν να βγαινουν τα σπιτια στο σφυρι και οταν παρουν με δολο τις καταθεσεις του με το bail-in απο τις τραπεζες.

Συμφορα βρηκε την χωρα,ποιος το περιμενε οτι οι επι δεκαετιες αρνητες θα γινουν πιστοι υπηκοοι?

Ο Συριζα....ο προεδρικος θα πεσει με κροτο,οπως επεσε ο Γαπ και ο Σαμαρας,με περισσοτερο κροτο ομως,θα κουβαλαει την ρετσινια του αριστερου δοσιλογου για παντα,ποιος θα εμπιστευτει αριστερες ιδεοληψιες στο μελλον?

Ο Τσιπρας εχει τελειωσει,αδυναμο τον περιφερουν σαν τον Ελ Σιντ ταχα για να παρουν δυναμη και να συνεχισουν να ψηφιζουν την καταστροφη της χωρας,ενα υποδουλο ανθρωπακι που εβαλε την υπογραφη του χωρις να λαβει υπ'οψιν του οσους του ειπαν ΟΧΙ στο δημοψηφισμα.

Εμεις παραμενουμε σε αυτο το ΟΧΙ,και θα κανουμε οτι μπορουμεγια να το καταφερουμε,στην εξεταστικη και στο ειδικο  δικαστηριο θα εχουμε απλα περισσοτερους στο ειδωλιο.

Της προδοσιας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: