Παρασκευή, Οκτωβρίου 16, 2015

Η Κοινωνικη πολιτικη του Αλεκση

Αγαπητοι φιλοι
Με τα ολιγα που γνωριζω θα προσπαθησω να σας ενημερωσω για την εκπληκτικη κοινωνικη πολιτικη του νεου ικετη μας,του Αλεκση.

Πρωτο μελημα ο Ενφια

Πειτε οτι εχετε ενα διαμερισμα γονικη παροχη κατασκευης του 1965,επισης πειτε οτι εδω και χρονια ειστε ανεργος διχως κανενα εισοδημα,το λογικο θα ηταν να υπαρχει μια εξαιρεση απο τετοιο χαρατσι.

ΟΧΙ
Εχετε τις ιδιες υποχρεωσεις με καποιον που και εργασια και εισοδημα εχει,τωρα αν ρωτησετε απο που θα βρειτε να πληρωσετε το παρανομο αυτο χαρατσι απαντηση δεν θα παρετε απο πουθενα.
Ετσι κι εγω,εστειλα μεηλ στα primeminister@primeminister,gr και στο atsipras@parliament.gr ρωτωντας τους:

 Καλησπερα σας
Πριν μερικους μηνες εστειλα μια επιστολη συστημενη στο μεγαρο Μαξιμου η οποια προωθηθηκε σε εσας,εσεις την στειλατε στο γραφειο της Κας Βαλαβανη απο την οποια δεν πηρα καμια απαντηση.

Δεν εμεινε και τιποτα απο εκεινον τον Συριζα,σας ξαναστελνω το θεμα μου,μια απαντηση δεν νομιζω να ειναι τοσο δυσκολη,και την περιμενω απο εσας οχι απο τριτοτεταρτους εχετε υποχρεωση να απαντατε σε αιτηματα πολιτων,εκτος αν θεωρειτε οτι ειμαστε υποδουλοι και οχι πολιτες.

ΤΟ ΘΕΜΑ
Ειμαι 56 ετων,ανεργος πανω απο 6 χρονια,ζω και υπαρχω επειδη με φιλοξενουν φιλοι και γνωστοι,ζω με ελαχιστα,ευχαριστω για τα δωρεαν εισητηρια στα ΜΜΜ,ευχαριστω για τα 70 ευρω στην καρτα αλληλεγγυης που αν και δεν αρκει διοτι ποιος ζει με 70ευρω ,κατι βοηθαει.

Εχω να πληρωσω ετηδε και ενφια απο τοτε που βγηκε,και οκ ηταν δεξια η κυβερνηση,αδεξια μαλλον,ποιος εχει το θρασσος να ζηταει απο μακροχρονια ανεργο ενφια την στιγμη που αυτος δεν εχει να ζησει?

Εσεις ηρθατε με δεκαδες υποσχεσεις,λεω 3 να κανει καλα θα ειναι,δυτυχως δεν κανατε ουτε τις 3.

Μπορειτε να μου πειτε με το χερι στην καρδια πως θα πληρωσω εγω τον ενφια που μου ζητατε?
Δεν θα ηταν σοφοτερο να υπαρχει ενα κατωτατο οριο εισοδηματος απο το οποιο να εξαιρουνται οσοι δεν εχουν?

Γιατι αυτο το παρανομο κλεφτοκρατος κανει παρανομο εμενα?

Το σπιτι γονικη παροχη της μητερας μου στο οποιο δεν διαμενω διοτι ειναι ολα απληρωτα,δεη,ευδαπ κλπ,τι να το κανω?
Να το φαω?
ΝΤΡΟΠΗ 
και αισχυνη.
  Απαντηση δεν εχω παρει,και δεν προκειται να παρω.

Αυτη ειναι η φιλοσοφια τους,αριστεροφασιστικη,βαζουμε φορους,τρομοκρατουμε τους πολιτες με τα μεσα και τα μιντια με τα οποια τα εχουμε κανει πλακακια και περιμενουμε να εισπραξουμε.

Μας εδωσαν και καρτα αλληλεγγυης
70 ευρω τον μηνα για να ζησουμε.
Αυτοι ολοι.... κατα την Ταχιαου δεν μπορουν να ζησουν με 5700 τον μηνα,η Φωτιου...αλλο σουργελο περιμενει να ζησουν οι ανεργοι.
Και περηφανευεται κιολας,θα μας μαθει να κανουμε και μαρμελαδες και γεμιστα,μετα θα πεθανουμε ησυχα και αθορυβα μιας και τα 70 ευρω δεν αρκουν ουτε για ψωμι.

Θεωρει το Αλεκση αυτο το χαμογελαστο παιδι οτι θα εισπραξει,απο τους ολιγαρχες,εμεις ειμαστε οι ολιγαρχες,απο αυτους δεν προκειται να παρει ουτε πενηνταρακι.

Η Ξεφτιλα της πρωτη φορα αριστερα επεκτεινεται σε ολα τα πεδια κοινωνικης πολιτικης,κοψιμο συνταξεων μικροσυνταξιουχων,μισθοι της πεινας,εξολοθρευση και οσων απο την μεσαια ταξη εχουν απομεινει ζωντανοι.

Φυσικα θα πεσουν,η θα κυβερνουν με χουντοφασιστικα μετρα,δημοκρατια παντως δεν το λες αυτο.

Κριμα

Για τους Ανελ δεν θα μιλησω,οσο δινουν στο χοντρο αεροπλανακια,υποκλισεις σε ποταμια και θαλασσες και τανκς να παιζει θα ψηφιζει καθε κοκκινη γραμμη του στρινγ του,μεγαλυτερος ξεφτιλας δεν εχει υπαρξει.

Περιμενετε απο εκατομμυριουχους με κρυφους λογαριασμους,μετοχους και Γεροξεφτιλη να νοιαστουν για τον ανεργο η τον φτωχο?

Δεν θα το κανουν.

Πρεπει να ξεκουμπιστουν το γρηγοροτερο.
Αμεσα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: