Κυριακή, Νοεμβρίου 06, 2016

Τι μαθαμε απο τον ανασχηματισμο

Μαθαμε οτι:
Ο Φιλης θεωρουσε την θητεια του πετυχημενη και ειπε στον Αλεξη οτι ο τροπος που τον απομακρυνει τον δειχνει αποτυχημενο.

Η Φωτιου περιμενε να γινει υπουργος...λες κι εχει κανει κατι στην θεση που ειναι ωστε να δικαιουται αναβαθμιση,φυσικα προσπαθει,τελευταιες πληροφοριες αναφερουν οτι ετοιμαζει μια πιο οικονομικη συνταγη με τοματες γεμιστες με κοπανιστο αερα.
Εξεραγη που δεν εγινε παρ οτι ηταν πιο γραια,πιο ασχημη,και πιο ανικανη απο την Αναχτσιογλου που τελικα της πηρε την θεση πανω στο νημα λογω οτι θα μπορει να χαριζει στην τροικα στιγμες ηδονης και σε οποια σταση θελουν οι δανειστες,η Φωτιου λογω γηρατειων μπορει μονο βασικες στασεις,κυριως στα 4,πανω σε μαξιλαρι να μην πονουν οι αρθρωσεις.

Ο Τσιπρας επιβιωνει με οτι ειδους ναρκωτικο του δινουν και συνεχιζει να πιστευει οτι ερχεται η αναπτυξη λες και μιλαει για τα Χριστουγεννα που πλησιαζουν,επισης νομιζει οτι ειναι πρωθυπουργος επειδη ο τιτλος που κερδισε με απατη στις εκλογες το αναφερει σαν αξιωμα του.
Επισης οτι ηθελε να δουλεψει με την γενια του,δεν μας ειπε ομως οτι ολοι αυτοι ειναι μεν με πτυχια αλλα ανεπαγγελτοι σαν τον ιδιο και τον συφερτο που κουβαλαει μαζι του.
Φυσικα αρνειται να δει οτι ειναι απλα ενας κλητηρας που κανει οτι του λενε για να κρατηθει σε μια θεση που ολοι θα τον θυμουνται σαν απλο προδοτη της χωρας.

Μια χωρα σαν την Ισπανια ανεδειξε μια κυβερνηση με 13 μονο υπουργους,η Ισπανια εχει 46 εκατομμυρια πληθυσμο και ειναι μεσα στις 15 οικονομικες δυναμεις του πλανητη.
Εμεις στην χρεοκοπημενη μας χωρα χρειαζομαστε 48 υπουργους και παρατρεχαμενους και μετακλητους που θα διορισουν οταν αναλαβουν.
Αυτο δειχνει οτι δεν θα συνελθουμε ποτε,δεν θα δουμε ασπρη μερα και οτι εμεις ο λαος θα ταιζουμε αυτους ολους και τις συμμοριες τους με το αιμα μας συνεχεια για να μας πουλανε τσαμπουκα και παραμυθια.

Δυστυχως ολα πανε κατα διαολου,και θα συνεχισουν να πηγαινουν,οι μονοι που δεν το βλεπουν ειναι αυτοι που κατα καιρους κυβερνουν,ειτε δεξιοι ειτε ταχα αριστεροι,συμμοριες κλεφτων και απατεωνων που απομυζουν και τρεφονται απο τις σαρκες τις χωρας.

Οποιος δεν τα βλεπει η δεν τα καταλαβαινει αυτα ειναι η βολεμενος η τυφλος και νομιζει οτι εμεις οι υπολοιποι θελουμε να γινουμε σαν αυτον.
ΟΧΙ

Εμεις θελουμε κατι που και με δικο μας φταιξιμο δεν ειχαμε ποτε σε αυτη την χωρα.

Δημοκρατια,ισοτητα,ελευθερια.
Πραγματικη ομως οχι επιπλαστη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: