Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016

Οικοπεδο με θεα τον Γκρεμο

7 χρονια κοντευουν απο τοτε που το ηλιθιο παιδι της Μαργαριτας εκανε ενα ταξιδακι στο Καστελοριζο και μας ανακοινωσε την προσφυγη της χωρας μας στο ΔΝΤ,ωραια,ανεμελα και ρομαντικα,με την μωβ γραβατα του και την ηλιθιοτητα του να ανεμιζει τριγυρω εσυρε μια χωρα προς τον γκρεμο.

Απο τοτε περασαν πολλα.
Μνημονια καθε τοσο,μετρα καθε ωρα,αποφασεις,Γιουρογκρουπ,απειλες,εκβιασμοι,και αλλα μετρα,και αλλα μετρα,και ατελειωτα μετρα.
Επαιρνε κι ο τοτε Υποικ το Gulfstream με το σοι του και εκανε βολτιτσες στην Αμερικη,το ιδιο και ο Υπεξ που ετρεχε στα φακτορυ της Νεας Υορκης να ψωνισει Λουι Βιτον σε τιμες ευκαιριας.


Μετα ηρθε ο αοματος Σαμαρας,με Ζαππεια και υποσχεσεις,και μολις συναντησε την Μερκελ αλλαξε πορεια και ειπε:Ουδεις αναμαρτητος,πηρε και αυτος  νεα μετρα,Ενφια,φορους,απολυσεις,και περισσοτερα μετρα,μειωσεις μισθων συνταξεων.
Επαιρνε και η Θοδωρα η φιλη του Χριστοφορακου ολο της το σοι στην Αμερικη και εκαναν βολτες 100 τοσα ατομα στο Σεντραλ παρκ για να μιλησει αυτη για 2 ωρες σε ενα συνεδριο.

Ειπαμε αρκετα,ωρα ν αλλαξουμε ροτα.
Και ψηφισαμε τον νεο και αφθαρτο Τσιπρα.
Αν κοβαμε το χερι μας καλυτερα θα ηταν.
Αυτο το ανεπαγγελτο και υποδουλο λοιπον που ελεγε οτι δεν θα ειναι πρωθυπουργος παντος καιρου εγινε κακου καιρου.
Και εκανε τα χειροτερα.
Μετρα,μειωσεις,φοροι σε ολα,προσπαθησε να βαλει Καλογριτσες στα καναλια,πηρε απανθρωπα και αντιθετα προς τις υποσχεσεις του μετρα,ποναει που ποναμε,κλαινε στα καναλια,ενα δραμα κωμικο,ενα τριρκο Μεντρανο σε περιοδεια.

Και παιρνει και αυτος το Gulfstream και τρεχει οπου βρει,τελευταια στην Κουβα,μαζι με ολα τα τρολ του Μαξιμου και κατι χαζες βουλευτινες τουιτερουδες καποτε.
Και χαλανε τα χιλιαρικα σαν να ειναι δικα τους,ολοι,διακομματικα,λες και τους ειπαμε να μας φτωχυνουν αλλα αυτοι να περνανε ζωη και κοτα,απο χωρα σε χωρα ο παραξενος ταξιδιωτης....

Με ποιο αποτελεσμα?
Τι κερδισαμε?

Τιποτα.

Ο Μαγκας που πιστευει οτι πρωθυπουργος σημαινει Μαρια Αντουανετα πρεπει να φυγει.
Με φασαρια.
Με κροτο
Με οποιο τροπο γινεται.
Αριστερος του κωλου
της συμφορας
των διορισμων του Καρανικα,του Σχοινα και του γκομενου της Σβιγγου και αλλων 30 χιλιαδων.

Πρεπει να φυγει ο πλαδαρος αυτος ανικανος καταληψιας του Μαξιμου.
ΑΜΕΣΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: