Τετάρτη, Ιουνίου 20, 2018

Φασιστες και Χιτλερικοι

Απο τον καιρο που η συμμορια του Συριζα καταλαβε οτι ο λαος αντιδρα οπως μπορει στις αποφασεις της σκεφτηκε ενα αφηγημα για να δικαιολογησει αυτες τις αντιδρασεις

Οσοι αντιδρουν στην δουλικοτητα τους ειναι φασιστες
Οσοι τους βριζουν για το ξεπουλημα της χωρας ειναι χιτλερικοι
Οσοι εχουν αλλη αποψη απο την αποψη του Ικετη του γονατισμενου ειναι οχλος

Σαν πολλοι φασιστες,χιτλερικοι και οχλος μαζευτηκαμε σε αυτη την χωρα λοιπον.

Και κατα την προσφιλη της τακτικη στελνει τα Ματ να αντιμετωπισουν αυτο τον οχλο σπαζοντας κεφαλια,χερια και ριχνοντας επικινδυνα χημικα.

Οι αριστεροι του κωλου που προεκλογικα ουρλιαζαν την αντιθεση τους σε τετοιες πρακτικες.
Τωρα που ο Ικετης ο προσκυνημενος βαζει κλουβες των Ματ και αποκλειει την Ηρωδου του Αττικου....εναν δημοσιο δρομο απο την προσβαση οποιουδηποτε το βρισκουν λογικο και δημοκρατικο.

Μετα το ξεπουλημα της ονομασιας,γλωσσας και εθνικοτητας της Μακεδονιας στους Σλαβους τους κακοφαινεται που ο λαος τους αποκαλει ΠΡΟΔΟΤΕΣ,αυτα τα κανουν φασιστες,χιτλερικοι,οχλος και οπαδοι της ΝΔ,πολλοι οπαδοι της ΝΔ γιναμε,δεν τρους προβληματιζει τιποτα,μονο η υπακοη σε ξενα κεντρα εξουσιας.

Αγαπητε Ικετη υποταγμενε
Εμεις οι φασιστες
Εμεις οι χιτλερικοι
Εμεις οι οπαδοι της ΝΔ-που δεν ειμαστε
Εμεις ο οχλος

Θα σε πεταξουμε στον καλαθο των αχρηστων στις επομενες εκλογες και θα παθεις πανικο οπως επαθε κι ο Σαμαρας που οσμιζοταν οτι θα νικησει,θα παρεις την συμμορια σου και θα εξαφανιστεις διοτι μουτρα να ξαναβγειτε στον λαο δεν θα εχετε πλεον,κρατηστε την αλαζονεια σας οσο σας κραταει ο Καμμενος στην εξουσια,ετσι οπως γαμησατε καθε λεξη του Συνταγματος της χωρας....

Ετσι θα σας γαμησει κι ο λαος στην ωρα του

Ενας φασιστας,χιλτερικος και οπαδος της ΝΔ -που δεν ειμαι.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: