Τετάρτη, Ιανουαρίου 30, 2019

Ακροδεξιο αρχιδι

Οσοι δεν συμφωνουν με τον αλητη που με απατη αρπαξε την εξουσια και απο τοτε την κραταει σαν διαμαντι και δεν θελει να του φυγει......

Ειναι
Ακροδεξιοι
Φασιστες
Λαικιστες
Οχλος

Μονο η συμμορια του και οσοι συμφωνουν επειδη τρωνε απο το δημοσιο μεσω θεσεων που τους εχει δωσει ειναι δημοκρατες,οι υπολοιποι ειμαστε για τα μπαζα.

Αυτα τα λεει ενας τελειως ανεπαγγελτος ταχα αριστερος του κωλου που κρυβεται απο τον λαο και μιλαει μονο σε προστατευμενο περιβαλλον,αυτος που εχει κλεισει την Ηρωδου του Αττικου και την εχει κανει αυλη γεματη Ματ απο τον φοβο του μην του πεταξουν μεσα στον κηπο καμια κοτα που θα τον προσβαλλει.

Αυτος ο αλητης που απο την μια δινει κι απο την αλλη παιρνει τα διπλα ταχα σαν ελεημοσυνη και βοηθεια στους αδυναμους τους οποιους εχει καταστρεψει τελειως.

Μονο οι Καρανικες και οι γκομενοι της Σβιγγου και της Δουρου μαζι με τον υπολοιπο συφερτο των φασισοσυριζαιων που τρωνε τα σπλαχνα της χωρας χαριεντιζομενοι με την χαυγη των ναζί ειναι δημοκρατες,μεχρι να αλλαξουν γνωμη και αυτοι οποτε θα γινουν εχθροι του σαπιου καθεστωτος των Τσιπροπολακιδων.

Οσο πιο γρηγορα ξεκουμπιστει αυτος ο αλητης και η συμμορια του τοσο το καλυτερο για την χωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: