Τετάρτη, Μαΐου 29, 2019

Ταχα αριστερη ομαδα Ηλιθιων

Συνεχιζει στο ιδιο βιολι η συμμορια του Αλεξη,οτι εκανε και πριν τις ευρωεκλογες τις οποιες εχασε με συντριπτικο ποσοστο απο την συμμορια του Κουλη.

Προσπαθει να τρομοκρατησει
Αλλα δεν θα τα καταφερει.

Μεσα απο τα social media  και τις δηλωσεις των τρολ τους με επιχειρηματα οπως:

1)Θα ερθει ο Κουλης και θα σας κοψει τα επιδοματα
Αυτοι οι ιδιοι ειναι που σταματησαν το 2015 το ΚΕΑ που ηταν σε δοκιμαστικη περιοδο απο τον τοτε συμμοριτη της ΝΔ Σαμαρα και εδινα αντ αυτου την καρτα σιτησης των 70 ευρω τον μηνα.
ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ

2)Θα ερθει ο Κουλης και θα καταργησει μισθους και συνταξεις
Αυτοι καταργησαν το ΕΚΑΣ,συνταξεις και επιδοματα συνταξιουχων κι εχουν δεκαδες χιλιαδες να περιμενουν να παρουν συνταξη.
ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ

3)Θα ερθει ο Κουλης και δεν θα βρισκουμε νοσοκομειο να παμε γιατι θα τα ιδιωτικοποιησει ολα.
Αυτοι καταστρεψαν περισσοτερο την Δ.Υγεια και δεν βρισκεις γιατρο να πας,δεν μπορεις να κλεισεις ραντεβου σε νοσοκομειο παρα μετα απο 6 μηνες
ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ

Οι συμμοριες ΝΔ και Συριζα ειναι ενα και το αυτο....ελαχιστες διαφορεες

Με τι μας φοβιζουν?
Με οσα εχουν κανει και αυτοι?
Με αλλον ισως τροπο?

Ο Λαος δεν εδιωξε με τον χειροτερο τροπο τον Τσιπρα επειδη βρηκε ξαφνικα οτι ο Κουλης ειναι ικανοτερος,δεν ειναι.....
Ο Λαος εδιωξε τον Τσιπρα γιατι απομακρυνθηκε απο οσα πιστευε,επειδη τον εξαπατησε,επειδη αφησε την συμμορια του να αλωνιζει και να προσβαλλει τα αισθηματα ηθικης και αξιων.

Η απειλη οτι θα εχουμε με κυβερνηση ΝΔ τον Αδωνη και τον Βοριδη δεν εχει αξια να αναφερεται οταν εχουμε τωρα υπουργους τον Πολακη,την Παπακωστα και τον Θεοχαροπουλο,οταν εχουμε τον Παππα,τον Καρανικα και τα σογια των βουλευτων του Αλεξη.Οταν ολο το βρωμικο Πασοκ εχει καταλαβει το ταχα αριστερο μορφωμα του Αλεξη και σηκωσε κεφαλι.

Αν ξυπνησει ποτέ ο συριζα και αποφασισει να κατεβει απο τον θρονο που φανταζεται οτι βρισκεται ισως εχει καποια σωτηρια στο μελλον.
Αλλοιως θα καταληξει στον βοθρο που επεσε και το Πασοκ

Και θα μεινει εκει για δεκαετιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: