Σάββατο, Ιουνίου 22, 2019

Εκλογικη αναλυση

Παμε πλεον προς τις εθνικες εκλογες χαρουμενοι και γεματοι αισιοδοξια,παμε εκει που απο την επομενη ημερα ολα θα αλλαξουν προς το καλυτερο για την χωρα και για εμας προσωπικα....οποιο κομμα και να βγει,πρωτοτυπο αλλα αληθινο,ολοι για εμας νοιαζονται,οχι για τα οκτω χιλιαρικα και τις μιζες που θα κερδισουν αυτοι και ολο τους το σοι δεν ενδιαφερονται καθολου,την χωρα και εσενα μαζι με εμενα θελουν να σωσουν.

Ο Αλεξης
5 χρονια κυβερναει,εκανε οτι χειροτερο μπορει να κανει ενας νεος πολιτικος,γαμησε καθε λεξη του Συνταγματος,αδιαφορησε πληρως για τον λαο και την χωρα,φορτωσε με βαρη αντι να κανει κατι καλυτερο και σε γενικες γραμμες ηταν ενα αποτυχημενο μοντελλο πολιτικου που μας ειπε¨ειμαι νεος και αφθαρτος¨αλλα εκανε οτι θα εκανε ενας παλιος και φθαρμενος,αυτος και ολη του η αποτυχημενη συμμορια περνουν στην αντιπολιτευση εκει που θα γινουν και παλι αριστεροι,λιγο δυσκολο να πεισουν φυσικα με Κουικ,Παπακωστα και αλλους ακροδεξιους στο κωμμα τους.

Ο Κουλης
Αφου εχουν φαει τον αμπακο δεκαετιες τωρα το σκατοσογο των Μητσοτακηδων εχει στα χερια του Δημο και Χωρα,ευκαιρια να φαει και η Αλεξια παλι κατι απο το Ντυναν η αλλο προτζεκτ,οτι ναναι απλα να πληρωνει.
Αυτος τωρα παρουσιαζεται σαν να ηρθε ξαφνικα απο το φεγγαρι,δεν υπηρχε πριν,δεν εχει ψηφισει μνημονια,δεν εχει κανει αξιολογησεις δημοσιων υπαλληλων με σκοπο να τους απολυσει κατι που θα κανει και τωρα,αλλαζει ρε ο Λυκος?
ΟΧΙ
Ετσι δεν θ αλλαξει και η ΝΔ,κλεφτοκομμα και κομμα των βιομηχανων ειναι,ηταν και θα ειναι,θα δουμε το πραγματικο τους προσωπο μετα τις εκλογες,τωρα η οδηγια ειναι καντε τις μυξοπαρθενες μεχρι να νικησουμε και μετα θα τους γαμησουμε.

Η Φωφαρα
Αυτη τωρα με ολα τα αμαρτηματα στις πλατες τις θελει ρολο.
Δωστε της εναν στο Τατουαζ που τελειωνει να ηρεμησουμε.
Τι αλλο να πω?Αναξιο λογου οτι λεει,προσπαθει να κανει το 5% 6 η 7 και το θεωρει επιτυχια,εδιωξε το μεγαλυτερο καθηκι απο το κομμα και ισως ειναι το μονο θετικο που εχει κανει.

Τελικα
Αν θεωρειτε εσεις οτι αυτοι θα φερουν λυσεις
ΟΚ
Εγω θεωρω οτι θα χαθει κι αλλος χρονος σ αυτην την ερημη χωρα
και τιποτα δεν θα αλλαξει,φυσικα ο Κουλης θα γινει τωρα ο αχαστος μεχρι να χασει,εως αυτη την στιγμη θα αλλαξει τα παντα για να ερθει ο επομενος να τα αλλαξει και παλι.

Υπομονη,τελειωνει η ζωη μας και θα ηρεμησουμε,αυτοι σαν τις κατσαριδες και τα αρπακτικα θα επιβιωνουν μετα απο εμας,γεννανε συνεχεια οποτε Μητσοτακηδες και Τσιπρες θα εχουμε παντα.

Καλη ψηφο,τζαμπα θα την ριξετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: