Σάββατο, Φεβρουαρίου 22, 2020

Ενας λαος μαλακας

Δυστυχως λυσεις δεν υπαρχουν,οχι οσο αυτος ο λαος στελνει στο κοινοβουλιο ατομα τελειως ακαταλληλα και επικινδυνα,οσο ψηφιζει σαν τυφλος και ηλιθιος.
Ηρθε και η δεξια,χαρες και πανηγυρια.
Ωραιος ο μηνας του μελιτος,τρυφερος και γεματος υποσχεσεις.

Μεχρι που βολευτηκαν στις καρεκλες.
Και αρχισε ο Κουλης τα εκδρομικα του τριημερα,οι υπουργοι του τις ατασθαλιες και το κομμα την προπαγανδα.

Οταν κατι δεν παει καλα,οταν δεν καταφερνουμε τιποτα με οσα κανουμε....

Αρχιζει η προπαγανδα.
Πληρης αποτυχια στους περισσοτερους τομεις,απλα δεν ειναι τοσο ξεφτιλισμενοι ακομα οσο ο Συριζα.
Ειδικα στην παρανομη μεταναστευση και την οργανωση και διαχειριση της το ενα κακο βρισκει το επομενο,ανθρωπακια διορισμενα σε υπουργικες θεσεις ενω δεν ξερουν ουτε να δεσουν τα κορδονια τους εχουν την υπευθυνοτητα για ενα τοσο σοβαρο θεμα.

Οι ληστειες,κλοπες διαρηξεις πανε στην ανηφορα,η εγκληματικοτητα χειροτερευει,αλλα μπορουμε να παμε στα Εξαρχεια....αυτο ηταν το προβλημα.

Ενω εκοψαν το Εκας οι προηγουμενοι ηρθαν αυτοι τωρα και δινουν αυξησεις σε οσους εχουν προυπηρεσια 30-40 χρονια,οι υπολοιποι που ζουν με 380 ευρω τον μηνα ειναι σαν να μην υπαρχουν.

Τα ΜΜΜ πανε απο το κακο στο χειροτερο,ηταν το μαυρο τους το χαλι στην Θεσσαλονικη,ζηλεψαμε και ειπαμε να το δοκιμασουμε και στην Αθηνα,υπουργος της πλακας κι εδω,επειδη εχει το ονομα,ανικανος για το ελαχιστο,ενω ειχε υποσχεθει καλυτερες μαζικες μεταφορες μετα τον Σεπτεβρη του 2019 αυτες εγιναν χειροτερες.
Η υγεια πασχει,ψαχνεις για ραντεβου σε νοσοκομειο και σου λενε μετα απο 2 χρονια,ο Κικιλιας ειναι μονο για να κανει εκτακτες εμφανισεις σε νοσοκομεια με πρακτικες δεκαετιας του 80 δεν βρισκονται λυσεις,και δυστυχως δεν μπορει.

Τα εθνικα θεματα παρατημενα στην χειροτερη στιγμη,με λογοδοιαρροια οτι θα κανουμε αυτο που πρεπει ριχνουμε την εισοδο Τουρκικων πολεμικων και ερευνητικων πλοιων στην ενταση του ανεμου και περιμενουμε να συζητησουμε πολιτισμενα και με βαση το Διεθνες δικαιο με τον μεγαλυτερο εγκληματια της απεναντι χωρας η οποια λειτουργει σαν ταραξιας και τσαμπουκας στην περιοχη μας.

Απο την Σκυλλα στην Χαρυβδη.

Ετοιμαζουν συνδιαχειρηση κοροιδευοντας τον λαο.
Προδιδουν τον ορκο που εδωσαν στο Συνταγμα

Και ενας μαλακας λαος τσακωνεται αν τα πηραν απο την Νοβαρτις η δεξιοι η εκαναν σκευωρια οι ταχα αριστεροι.
Τα κομματα ειναι απλα συμμοριες εγκληματιων που θα κανουν τα παντα για να κερδισουν την εξουσια.
Οχι για το καλο της χωρας και του λαου.
Αυτο θα το εκαναν πατριωτικες κυβερνησεις
Και το συνολο της πολιτικης σκηνης στην χωρα
Ειναι υποδουλοι και σκυμμενοι στα ποδια των αφεντικων τους.
ΟΛΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: