Πέμπτη, Μαρτίου 19, 2020

Οι πενταροδεκαρες του Κουλη

Χειροκροτηματα και μπραβο απο χαζους και μελη της συμμοριας της ΝΔ προς τον Κουλη για τις πενταροδεκαρες και τα καθρεφτακια που μοιραζει σε εναν ολοκληρο λαο.

Στη Γαλλία λοιπόν είπε η αδερφή μου, όλοι οι εργαζόμενοι θα πάρουν το μισθό τους κανονικά κ μόνο η εργοδοσία τους θα έχει να κάνει με το κράτος κ φυσικά δεν θα πληρώσουν νοίκι, ρευμα ,νερό κ οι επιχειρήσεις κ ιδιώτες, επίσης δεν θα πληρώσουν φόρους, δάνεια..μπράβο Μακρόν
Αυτο γινεται στην Γαλλια.
Σε αλλες χωρες αντιστοιχα.
Ο Κουλης δινει μισο μισθο απο τον οποιο πρεπει ο πολιτης να πληρωσει μερος του ενοικιου του,φως,νερο,τηλεφωνο και να φαει κιολας.
Μπραβο!!!!!
Χειροκροτηστε.
Βγηκε ο Υποικ χθες στις ειδησεις γεματος περηφανεια να δοξαστει.
Τον ρωτησε 15 πραγματα για 15 διαφορετικες καταστασεις ο Χατζηνικολαου,προς τιμην του.

Ανετοιμος ηταν να απαντησει σε ολες,,
η επρεπε να το συζητησει πριν απαντησει.
Ηξερε και ειχε ενημερωθει ο δημοσιογραφος απο τους ακροατες του η τηλεθεατες του για τις αναγκες των πολιτων,ηξερε τι χρειαζονταν,τι επρεπε να γινει,δεν το ηξερε ο υπουργος ομως....

Και ειναι πολυ φυσικο να μην το ξερει μιας και δεν εχουν καμια επαφη με την πραγματικοτητα γιατι τα 8χιλιαρα τα δικα τους συναντιονται μονο με αλλα 8χιλιαρα αλλων δικων τους και δεν καταλαβαινουν αυτους που ζουν με 200 ευρω τον μηνα.

Καημενε και δυστυχη υπουργε,αφου δεν ξερεις τι σου γινεται γιατι πας στα καναλια,για να καθησυχασεις με λογια τους πολιτες?
Τρωγωνται τα λογια?
ΟΧΙ
Οι 41 χιλιαδες που απολυθηκαν μεσα στον Μαρτιο και λογικα δεν θα δικαιουνται επιδομα ανεργιας εκτος ελαχιστων πως θα ζησουν?
Με τα λογια?

Ζουμε σε ενα κρατος ακρατειας
Αυτοι να περνανε καλα με τα 8χιλιαρα τους και ας ψοφησουν ολοι οι υπολοιποι.
Ο Κουλης νομιζει οτι με πενταροδεκαρες θα εντυπωσιαστει ο κοσμος.
Το ιδιο πιστευε και ο Τσιπρας με τις περιφημες 13ες συνταξεις που εδινε προεκλογικα.

Επειτα εβγαλαν αποφαση για τις ευπαθεις ομαδες εργαζομενων στο δημοσιο αποκλειοντας τα ατομα με HIVπου δεν πρεπει ουτε απλη γριππη να κολλησουν,μιλαμε για ανευθυνοτητα αισχρου βαθμου,στελνουν ανθρωπους στον θανατο αδιαντροπα και αναισχυντα.

Το θεμα ειναι τι κανουμε με ολους αυτους τους ανικανους

Ωρα να απαιτησουμε πιο πολλα
Ωρα να καταλαβουμε τι γινεται γυρω μας.
Ωρα να τους στειλουμε στον διαολο ολους τους.

Αλλοιως τους επιτρεπουμε να επεξεργαζονται το δικο μας τελος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: