Τρίτη, Μαΐου 05, 2020

Ο Καταλληλοτερος

Καθε φορα που βγαινει καποιος πρωθυπουργος μαζευει τριγυρω του τους γνωστους κολακες,κανεις δεν ζει ουτε μπορει να ασκησει τα καθηκοντα του χωρις αυτους,εκει στο Μεγαρο Μαξιμου μαζευονται ολοι,σαν τους κηφηνες γυρω απο την Βασιλισσα,μην την βλαψει κανεις και μην την τραυματισει.

Εκει κτιζουν εναν τοιχο γυρω απο τον ατυχο αυτο πολιτικο,και αρχιζουν να του παρουσιαζουν τα πραγματα αλλοιως απο οτι ειναι,ετσι ειναι λογικο οτι ολοι οσοι εχουν περασει απο αυτο το κτηριο εχουν παντελη ελλειψη της πραγματικοτητας,ζουν αλλου,ειναι γκαου και αλλα ντ αλλα της Παρασκευης το γαλα.

Δεν θα ηταν τα πραγματα αλλοιως και με τον νεο ενοικο του οικηματος,μαζευτηκε μεσα εκει η Σαρα και η Μαρα και το κακο συναπαντημα,δεν ξερω ποσοι απασχολουνται στο Μεγαρο Μαξιμου αλλα οσοι και να ειναι αχρηστοι ειναι για πολλους λογους.
Κατ.αρχην αποκλειουν τον εκαστοτε πρωθυπουργο απο τον λαο,δεν υπαρχει τροπος επικοινωνιας παρα με ενα email στο οποιο δεν απανταει κανεις,σαν να μην υπαρχει ενα πραγμα,καποιοι το διαβαζουν λογικα,αλλα μετα δεν μπαινει στον κοπο κανεις να απαντησει σε αυτο,μπορει να ειναι ευχητηριο,να περιγραφει ενα προβλημα,να θετει ενα ζητημα,σε μια υποτιθεμενη δημοκρατια καποιος θα επρεπε να απαντησει.

Αυτο θα συνεβαινε αν η εκαστοτε εξουσια σεβοταν τον πολιτη και τον λαο

Καμια απο οσες εχουν περασει απο εκει δεν τον σεβεται.

Λογαριαζουν ενω ο λαος απουσιαζει,αποφασιζουν ενω ο λαος δεν γνωριζει,μα.....θα μου πειτε ολα αυτα περνουν απο την βουλη,εκει εκπροσωπειται ο λαος......

Θα αστειευεστε,απο ποιους?
Απο βολεψακηδες οι οποιοι ξυνονται καθε μερα και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η βουλευτικη αποζημιωση,η συνδιαλλαγη,η μιζα οσο πιο κρυφα γινεται?

Ποτε ψηφισαν κατι που να ελεφρυνει τα βαρη του λαου ολοι αυτοι?
Στο 1ο μνημονιο?
Στο 2ο?
Στο 3?
Στο 4ο?


Το χρημα να πεφτει σε ολους αυτους απο τον πρωτο εως τον τελευταιο και δεν νοιαζονται για τιποτα αλλο.
Αυτο δεν λεγεται δημοκρατια.
Ειναι ενα καθεστως στο οποιο καποιοι κερδιζουν κανοντας τους υπολοιπους να υποφερουν.

Φυσικα βολευει η ονομασια Δημοκρατια
πως να το πουν?
Κλεπτοκρατια?

Οταν ο λαος αφηνεται στην ακρη και αποφασιζει μια φορα καθε 4 ετια και δεν εχει δικαιωμα ενδιαμεσα να εκφρασει αποψη....δεν ειναι δημοκρατια.
Ναι,ειναι βολεμενοι ολοι,και στην βουλη και στο Μεγαρο Μαξιμου,τρωνε και πινουν σαν Τουρκοι κατακτητες,γιατι δεν δικαιολογειται να δινεις στον πολιτη 400 ευρω τον μηνα για να ζησει οταν εχει κλεισει η επιχειρηση που εργαζεται και εσυ να κερδιζεις τα 20πλασια.


Παιρνει πολυ συζητηση η ονομασια του πολιτευματος που εχουμε
Παντως δεν ειναι δημοκρατια.
Πολυ μακρια απο αυτο.
Αλλα εθελοτυφλουμε και υπομενουμε.
Εξ αλλου αν αντισταθουμε εχουν ολα τα μεσα να μας καθυποταξουν

Και να μην ξεχναμε,την περασμενη 4 ετια η κυβερνηση ειχε το 17% και η τωρινη εχει το 20%,οι υπολοιποι ψηφισαν αλλα κομματα η απειχαν η εριξαν λευκο.

Δεν αντιπροσωπευουν λοιπον παρα την μειοψηφια που τους ψηφισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: