Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 01, 2021

Βιογραφικο


 Οπως εβαλαν διοικητες νοσοκομειων με προυπηρεσια υδραυλικου η μηχανουργειου ετσι διοριζουν και υπουργους στην Μπανανια μιας,θα μου πειτε γιατι....δεν ηταν ο Κικιλιας Ιατρος που τοποθετηθηκε στο υπουργειο Υγειας?

Ναι αλλα ηταν και ηλιθιος και ανικανος

Πιστεψατε ποτέ εσεις οτι εστω και μια, 1,ΜΙΑ αποφαση σχετικα με το υπουργειο υγειας παρθηκε απο τον ιδιο?

Ανδρεικελο ηταν και μαριονετα που της ελεγαν τι να κανει και τι να πει,να μην το κανει?

Και τι θα εκανε μετα?

Που θα πηγαινε?

Πως θα κερδιζε χρηματα,απο την Ιατρικη?Γιατι εχει εργαστει σαν Ιατρος ποτέ.

Και μας φορτωσε τωρα ο Κουλης τον φασιστα Πλευρη στην θεση του Κικιλια ο οποιος υποβαθμιστηκε αισχρα στο υπουργειο Τουρισμου αλλα εβαλε την ουρά στα σκελια και πηγε,τι να κανει,να μην παει?

Ο Πλευρης ειναι γνωστος,δεν εμφανιστηκε χθες,γνωστος για τις αποψεις του,γνωστος για οσους υπερασπιζε στα δικαστηρια,και δεν το εκανε για να ζησει,ειναι η φιλοσοφια του να υπερασπιζεται δολοφονους αρκει να ειναι ακροδεξιοι,φασιστες δηλαδη,σαν τον ιδιο,προσπαθησε να λουστραρει λιγο την εικονα του αλλα με τετοιο βιογραφικο οτι και να κανει δεν μπορει να το διορθωσει.


Και φυσικα για αλλη μια φορα ο αρχηγος των ανικανων δεν εψαξε να βρει τι ελεγε,εγραφε,δημοσιευε ο Πλευρης πριν τον κανει,υπουργο,ποιους ειχε υπερασπιστει στα δικαστηρια κατα καιρους,ποιες ειναι οι αποψεις του,επιλογες δεν ειχε,αυτον βρηκε,τον υπουργοποιησε και τωρα αντε καθαρισε τα σκατα που εχεις πει η εχεις κανει υπουργε.


Τσιρκο Μεντρανο με φασιστες ακροβατες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: