Τετάρτη, Νοεμβρίου 16, 2022

Εκπροθεσμοι...θεσμοι

 


Αν λεγατε απο μεσα σας κρυφα για να μην το ακουσετε ουτε κι εσεις οτι κατι...η ολα δεν λειτουργουν σωστα σε αυτη την υποτιθεμενη δημοκρατια τοτε ειναι η ωρα να το φωναξετε δυνατα....να το ακουσετε κι εσεις και οι αλλοι.....


Κανενας θεσμος δεν λειτουργει σωστα σε αυτη την χωρα,απολυτως κανενας.


Και σκεφτειτε ...πως βγηκαν συνταγματικα ολα τα εγκληματα που εχουν γινει εναντιον του λαου απο τις εκαστοτε κυβερνησεις μας,ποιοι τα εβγαλαν συνταγματικα και που βρισκονται τωρα?

Σε ποιες θεσεις βρεθηκε η Θανου,που βρισκεται σημερα η Σακκελαροπουλου?

Μειωσεις μισθων και συνταξεων,καταργηση δωρων Χριστουγεννων και Πασχα επι μνημονιων,καταργηθηκαν ολα τα δικαιωματα των Ελληνων,δεκαδες αποφασεις,ολες εναντιον του λαου απο αυτους που ειναι εκει για να τον προστατευουν απο την ασυδοσια της εξουσιας,καθε κομματος.

Υποχρεωτικοτητες εμβολιων,αναστολες εργασιας,προστιμα σε φτωχους ανεμβολιαστους,ολα συνταγματικα,οτι ηθελε ο κσθε Σαμαρας,Γαπ,Τσιπρας και Κουλης ολα τα ψηφισαν συνταγματικα,ΟΛΑ.


Η δικαιοσυνη που αντι να προστατευει το Συνταγμα και τους νομους του προστατευει τις συμμοριες που κυβερνουν.


Και να που ειχαν μια ευκαιρια οι θεσμοι να δειξουν οτι μπορουν να αντισταθουν τωρα,με τις παρακολουθησεις...και τι εγινε τοσους μηνες?


Αντι να ψαχνουν για το ποιος εκανε ολο αυτο το εγκλημα κατα της Δημοκρατιας....αυτοι ψαχνουν ποιος το αποκαλυψε,δηλαδη το θεμα δεν ειναι να βρεθει ο δολοφονος αλλα ποιο θυμα τον αναγνωρισε. Το θυμα ειναι ο ενοχος,οχι ο θυτης,ο θυτης προστατευεται απο εκει που επρεπε να βρει την τιμωρια του.

Παντα ειχα την απορια πως οι μονοι αξιοι για ΠτΔ και ανωτατες κρατικες θεσεις ειναι οι δικαστικοι,και μαλιστα αυτοι που μπορουν να επηρρεασουν αποφασεις ωστε αυτες να βγουν προς το συμφερον των κυβερνωντων και σε βαρος της Δημοκρατιας και του λαου....


Τωρα καταλαβα,και μιας και το καταλαβα ξερω απο που προερχεται ολη αυτη η βρωμα και η σαπιλα που μυριζει αυτη η χωρα,εκει που οι θεσμοι εγιναν εκπροθεσμοι,δεν εκπληρωσαν τις υποχρεωσεις τους οπως τις περιγραφει το Συνταγμα,παρεβησαν τον ορκο τους και καλοπερνανε αυτοι και οι γκομενοι τους ποτιζοντας τα φυτα του κηπου....


Και ντρεπομαι και για αυτους και για την εξουσια.

 

Αλλα κυριως ντρεπομαι για τον ηλιθιο λαο....

Που κραταει αρχομανεις και παρανοικους ανθρωπους σε τετοιες θεσεις.


Αυτο η θα αλλαξει η θα μας γκρεμισει στην κολαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: