Τετάρτη, Μαρτίου 30, 2022

Συγκυβερνηση


Μιλησε για συγκυβερνηση ο Κουλης,ξερει ηδη οτι θα χασει τις επομενες εκλογες,το ποσο ασχημα θα τις χασει ακομα δεν το γνωριζει αλλα θα το μαθει οταν τις κανει,αυτη θα ειναι η απαντηση του λαου στην φασιστικη και διχαστικη πολιτικη που εφαρμοσε τοσα χρονια,και μας μενει ακομα ενα μιας και ειπε οτι οι εκλογες θα γινουν του χρονου.


Μεχρι τοτε ελπιζω να μην εχουν ερθει και οι υπολοιπες απο τις πληγες του Φαραω,ολα τα ζησαμε μαζι του,ενα πυρηνικο ολοκαυτωμα απομενει για να τελειωσει η θητεια ενος απο τους χειροτερους πρωθυπουργους που γνωρισε αυτη η χωρα.

 

Στο Μαξιμου γνωριζουν τις πραγματικες δημοσκοπησεις,ξερουν το ποσοστο τους και ειναι πολυ μακρια απο αυτο που τους δινουν οι καλοπληρωνενες εταιρειες,ξερουν και περιμενουν το οικτρο τελος τους.


Ο Κουλης θα φυγει,ειναι δεδομενο,η αν μεινει σαν συγκυβερνηση δεν θα ειναι πρωθυπουργος,το καλο θα ηταν να εμπαινε φυλακη για τα εγκληματα του,αλλα ποιος απο τους προηγουμενους μπηκε για να ελπιζουμε οτι θα μπει αυτος?

Ο Γαπ?

Ο Σαμαρας?

Ο ανεκδιηγητος Τσιπρας?

Ολοι τρωνε και πινουν σε βαρος μας και μας δουλευουν.

Οποτε εχουμε προβλημα

Ποιοι θα συγκυβερνησουν με ποιους?

Ειναι ολοι παρε τον εναν και κτυπα τον αλλον,τι να θυμηθω και τι να ξεχασω,α ναι,εχουμε και νεο παιδι που του ανατεθηκε να οδηγησει το Κιναλ-Πασοκ-ελια η οπως αλλοιως το λενε στην εξουσια.

Οτι χειροτερο κι αυτος....

Θα με ρωτησετε,,,πως κρινεις?

Τον Τσιπρα τον μαθαμε,δεν αλλαζει,το δειχουν οι δηλωσεις του,οι δηλωσεις των κολλητων του,οι αποψεις του για την πανδημια και τους εμβολιασμους,η επιλογη του Γεροτζαφια σαν συμβουλου του για θεματα υγειας και οι δηλωσεις του αστειου αυτου τυπου για τους εμβολιασμους και η απαξιωση-προσβολη οσων δεν εμβολιαστηκαν,ακομα ενας φασιστας στο μαντρι.

Ο Ανδρουλακης ειναι χειροτερος και απο τον Κουλη στο θεμα της πανδημιας-εμβολιασμων,θα μετανοιωσουν πικρα οσοι ψηφισουν αυτο το ανδρεικελο των Βρυξελλων.


Και τι κανουμε οταν ολοι ειναι για τα μπαζα?

Περιμενω προτασεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου