Σάββατο, Ιουνίου 05, 2010

Καλα ειναι κι'ετσι



Ο καιρος δεν ηταν καταλληλος για παραλια,εβρεχε ολο το βραδυ,τι ανωμαλια και αυτη να εχει ζεστη ολη την εβδομαδα και να χαλαει το Σαββατοκυριακο,και ετσι αποφασισαμε να μεινουμε στο σπιτι.

Μια βολτα στην πολη και ενας καφες στο χερι,τελειωσαν οι μερες που καθομαστε και πληρωναμε αδιαμαρτυρητα 5 ευρω τον καφε,τωρα με δυο ευρω και βολτα γυρω-γυρω,καλα ειναι κι ετσι.

Τα καταστηματα αδεια,απλα χαζευε ο κοσμος τις βιτρινες,εκπτωσεις παντου,αλλου με μεγαλυτερο ποσοστο και αλλου με μικροτερο,το παραεμποριο παντου,δεν μπορει να σταματησει πλεον αυτο,και να μπορουσε δεν θελουν οι μεγαλοι που κανουν τις παρανομες εισαγωγες,τι φταινε οι πωλητες των δρομων?
Ενα μεροκαματο ψαχνουν και αυτοι.
Το κυνηγητο με την αστυνομια αστειο,εκει που χανονται στα στενα,εκει παρουσιαζονται παλι ξαφνικα.


Επιστρεψαμε στο σπιτι για φαγητο και ξεκουραση,δεν θελω να κουραζω το μωρουλι μου με τα δικα μου προβληματα και ετσι δεν συζηταω τιποτα τις δυο μερες που ειμαστε μαζι.
Το καταλαβαινει φυσικα αλλα δεν δινω χωρο για συζητηση.

Μ'αρεσει η παρεουλα,νοιωθω λιγο καλυτερα,ξερω οτι απο την δευτερα θα μπω παλι στο λουκι που εχει δημιουργηθει στο μυαλο μου,ξερω οτι δεν θα κοιμαμαι καλα,θα εχω αγχος και ολα τα αλλα που ερχονται μαζι με την ανασφαλεια που ζω.

Εστω για δυο μερες.

Μ'αρεσει αυτη η παρεουλα,καλα ειναι κι'ετσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: