Παρασκευή, Ιουνίου 04, 2010

Τσακωνομαι με μενα


Εδω και μηνες με το επιδομα ανεργιας που ζω αναγκαζομαι να κανω περικοπες που δεν φανταζομουν ποτε στην ζωη μου οτι θα κανω.
Εχω περασει πολλες φορες δυσκολα,παντα ειχα την ελπιδα οτι θα βρω εργασια,αυτην την φορα δεν εχω καμμια ελπιδα πλεον.

Συνεχιζω να ζω,εχω υποχρεωση στην μητερα μου που ειναι στο νοσοκομειο,να πηγαινω να την βλεπω,να της πηγαινω κανενα μπισκοτο να εχει κατι να τρωει εκτος απο το φαγητο του νοσοκομειου.
Να παιρνω την συνταξη της να πληρωνω την αποκλειστικη που την βοηθαει γιατι αλλοιως θα παει πριν απο την ωρα της,να της δειχνω οτι ειμαι εκει και την αγαπαω και την σκεφτομαι,να μην νοιωθει μονη της.

Τις υπολοιπες ημερες τις περναω σπιτι,πολυ λιγες φορες βγαινω για ενα ποτηρι κρασι και τιποτα αλλο,δεν εχω την δυνατοτητα να κανω περισσοτερα εξοδα.
Ελεημοσυνη δεν θελω ουτε μου ταιριαζει να ζητησω,κανω απλες βολτες με το μωρουλι μου που παντα θελει να μου πληρωσει κατι απο οσα ξοδευω αλλα ουτε να το σκεφτω.

Τσακωνομαι με τον εαυτο μου,τσακωνομαι στο σουπερ μαρκετ ολο θελω να παρω κατι και ολο τον εμποδιζω να το παρει,καταληγω σε κατι φθηνοτερο,κατι λιγοτερο,κατι που θα κρατησει περισσοτερο.
Τσακωνομαι με τον εαυτο μου οταν ερχεται το ρευμα,πλενω και μαγειρευω οσο το δυνατον λιγοτερο για να περιορισω αυτο το εξοδο,μονη πολυτελεια το ιντερνετ που μου κραταει συντροφια,αν το κοψω και αυτο νοιωθω οτι δεν εχω λογο να υπαρχω,για ρουχα,παπουτσια ουτε συζητηση.

Μοιραζω το φαγητο σε μεριδες ωστε να κρατησει και την επομενη ημερα,εκοψα το ψωμι αλλα αυτο κανει καλο και στην διαιτα,αντι για παγωτο η γλυκο τρωω γιαουρτι με μελι και αυτο υγιεινο ειναι,ολα κομμενα.

Τσακωνομαι με μενα που δεν μπορω να παω στο νησι γιατι τα εισητηρια κοστιζουν 20 ευρω και ενα γλυκο δεν θα μπορω να τους παω,οποτε δεν πηγαινω,παω ολο και σπανιοτερα για κουρεμα,ολα ολο και σπανιοτερα.

Παρακαλω πολυ οποιος ξερει που βρισκετε αυτο το διχτυ προστασιας που ανακοινωσε ο διαχειριστης μας να μου γραψει την διευθυνση,εγω εψαξα μεσω διαδυκτιου να το βρω αλλα πληροφορια καμμια.

Αν το βρω ισως με βοηθησει να μην τσακωνομαι με μενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου