Παρασκευή, Ιουνίου 04, 2010

Πορεια προς ποιον Λαο?


Η Ειδηση

Πορεία προς τον λαό ξεκινά ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου,σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τη δυσαρέσκεια για τα μέτρα λιτότητας, να αμβλύνει την ανασφάλεια για την επόμενη μέρα, να συσπειρώσει την ανήσυχη κομματική βάση και να πείσει για την ...
αναγκαιότητα της διοικητικής μεταρρύθμισης. Με αυτό τον τρόπο ο Γ.Παπανδρέου,επιθυμεί να καταδείξει στις τοπικές κοινωνίες,ότι ανεξάρτητα των οικονομικών προβλημάτων, η κυβέρνηση βρίσκεται κοντά στον πολίτη και στα καθημερινά του προβλήματα. Σύμφωνα με τους επί χάρτου σχεδιασμούς,προβλέπεται σειρά επισκέψεων στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας, αλλά και σε μικρότερες, στις οποίες ο πρωθυπουργός δεν θα πηγαίνει μόνο σε κλειστές συνεδριάσεις φορέων, αλλά θα κατέβει στην κοινωνία και θα συνομιλεί με τους πολίτες. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί,πως συζητείται και το ενδεχόμενο πραγματοποίησης συνεδριάσεων του υπουργικού συμβουλίου εκτός Αθηνών!

Και το σχολιο.


Παλι θα μας πρηξουν τα καναλια με τους χαρουμενους χειροκροτητες,με συγκεντρωσεις απο καπη που τα πανε βολτα,και ευτυχισμενα πληθη αλλαλαζοντα Ωσαννα Ωσαννα!!!

Πορεια προς ποιον λαο θα κανει ο διαχειριστης μας?
Στους συνταξιουχους που δεν εχουν να φανε και να παρουν τα φαρμακα τους?
Στους ανεργους ισως για να τους δειξει πως ειναι τελικα το διχτυ που υποσχεθηκε?
Στους εργαζομενους του εργασιακου μεσαιωνα?
Στις χηρες που θα χασουν την συνταξη τους?
Στους δημοσιους υπαλληλους που τους εκοψε 30% του ετησιου εισοδηματος τους?

Αν παει σε αυτους καλα θα ειναι,αλλα δεν θα παει εκει,θα ειναι μια καλα οργανωμενη φιεστα που θα του φωναζουν νατος νατος ο ...να μην πω την λεξη και αλλα πολυ φαιδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου