Τετάρτη, Ιουνίου 09, 2010

Μια συνηθισμενη μερα

Η χωρα για πρωτη φορα κανει τις μεγαλες ανατροπες,η Ελλαδα βρισκεται στον σωστο δρομο,υπαρχει μειωση του ελλειματος,οτιδηποτε αλλο δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα,οι φημες ειναι εντελως αβασιμες,το τραπεζικο συστημα παραμενει ισχυρο,αποκατασταση της οικονομιας,παγωμα της αποδοσης του φπα μεχρι τον Σεπτεμβριο,στο χερι μας ειναι να μην χρεωκοπησουμε,η κυβερνηση παραδομενη στο καρτελ των αγορων παρατηρει τις τιμες να ανεβαινουν,κανονικα τα φαρμακα στους ασθενεις,πρεπει να αντιμετωπιστει η σπαταλη,απιστευτη ταλαιπωρια για τους συνταξιουχους,68 εκατομμυρια ευρω χρωσταει το κρατος στους φαρμακοποιους,ταλαιπωρουνται οι ασφαλισμενοι,βατερλω της κυβερνητικης πολιτικης.
45 κουτια φαρμακων τον χρονο,συγκεντρωση συνταξιουχων στην Πλατεια Κοτζια,απεργια στον οσε και προαστειακο αυριο,κανενα δρομολογιο μετρο προς αεροδρομιο>

1 σχόλιο:

Soultakenn είπε...

Στην αρχή νόμιζα οτι ξύπνησα σε άλλη εποχή. Στην εποχή της ακμής μας. Στην εποχή της ανάκαμψης. Αλλα έκανα λάθος. Σε παρακαλώ, όχι τέτοια αστεία με το Ελληνικό Κράτος. Δεν αντέχουμε και πολλά-πολλά ξυπνήματα απο τον λιθαργό μας..