Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2010

Mπαχαλο


Την ωρα που το 3% παει για διαζυγιο,την ωρα που οι διαχειριστες μας φαινεται παρ'οτι λενε, οτι μας πανε ντουγρου στην ελεγχομενη χρεοκοπια,την ωρα που οι εξεταστικες επιτροπες θα βγαζουν απο πεντε πορισματα για καθε σκανδάλο,εμεις καθομαστε ανετα στους καναπεδες μας και κοιταμε εκπληκτοι αυτο που γινετε.

Εγκαταλειψη του ευρω βλεπουν ολοι οι διεθνεις οικονομολογοι προβλεπουν αποτυχια των μετρων που εχουν παρθει εως τωρα και εξοδο της χωρας απο την ευρωζωνη.

Και για αλλη μια φορα βλεπουμε οτι οι πολιτικοι μας δεν θελουν να πουν την αληθεια.
Δεν τολμουν ουτε να ψελλισουν την λεξη χρεοκοπια,απλα μας βεβαιωνουν για αλλη μια φορα οτι ολα θα πανε καλα,οτι τα μετρα θα πετυχουν.

Τραγικες οι συνεπειες που θα συμβουν στην χωρα,εκεινοι για αγνωστο λογο συνεχιζουν να ζουν μεσα στο ψεμμα τους,και μας οδηγουν και εμας σε λαθος δρομο.

Η κατασταση που θα επικρατησει μετα την χρεοκοπια απο οσα λενε οι ειδικοι θα οδηγησει σε τετοια δυσκολη κατασταση μιας και προβλεπεται μειωση της αξιας του νομισματος κατα 30% μετα και τις μειωσεις που εχουν γινει ηδη θα φερει ασφυξια στους εργαζομενους και γενικα στους οικονομικα αδυναμους.

Η περιοδος που προβλεπουν οτι θα γινει αυτο ειναι το φθινοπωρο,και οπως γραφει και το πιο κατω αρθρο ισως χρειαστει να γινουν και παλι εκλογες.

Οπως και να ειναι η κατασταση της οικονομιας της χωρας ειναι τραγικη,τα σπασμενα θα τα πληρωσουν παλι οσοι τα πληρωναν ολα αυτα τα χρονια.εμεις δηλαδη.


Αυτοι που δεν δειχνει οτι θα πληρωσουν τιποτα οπως παντα θα ειναι αυτοι που καταληστεψαν το κρατος επι δεκαετιες,οι φιλοι και γνωστοι τους,οι εργολαβοι,οι βιομηχανοι,και οι πολιτικοι.

Εκτος αν τους κανουμε εμεις να πληρωσουν με το ζορι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: