Πέμπτη, Ιουλίου 01, 2010

Απο την γενια των 700, στην γενια χωρις ευρω


Αφου μας μπαφιασε με τις προεκλογικες του εξαγγελιες,μας ζαλισε με τις δηλωσεις του οτι" λεφτα υπαρχουν " οσο που κοιμομαστε και τα βλεπαμε στον υπνο μας.....

Πηρε την διαχειρηση της χωρας και εκανε την υποσχεση του πραγματικοτητα,να τα βλεπουμε στον υπνο μας.

Μετα βγηκε με μια μωβ γραβατα και φοντο ενα μικρο νησι και μας ανακοινωσε οτι θα μας παει στην Ιθακη,εγω στην Ιθακη δεν θελω να παω,αλλα ηταν σημειολογικο ολο αυτο το τραλαριλαρο που ανακοινωσε εκεινη την μερα.

Εγω θα σας παω στην Ιθακη και ας μην θελετε να πατε,αυτο εννοουσε.Και ειναι ικανος να το κανει,για κατι αλλο ικανος δεν φαινεται να ειναι.

Και απο τις επισκεψεις του στον οαεδ προεκλογικα οπου ανεφωνησε οτι ζουμε "εναν εργασιακο μεσαιωνα" εφερε τα πραγματα ετσι που ξεχασαμε τον εργασιακο και μειναμε στον μεσαιωνα.

Ο Αυτοκρατωρ του Καστριου,ενηλικας πλεον θελει να τον φωναζουμε πρωθυπουργο,μα εμεις δεν το θελουμε,γιωργακη θα τον αποκαλουμε παντα,εκει μονος με το ποδηλατο η το κουπι του,κανεις δεν τον θελει για παρεα.

Και τα νεα παιδια...αυτα που ελπιζανε οτι θα μεγαλωσουν,θα βρουν μια κοπελλα,θα κανουν οικογενεια,παιδια,σε τι σκεψεις βρισκονται αυτα τα παιδια?

Μονιμη εγκατασταση με τους γονεις τους,αυτο σκεφτονται,και να κανουνν σεξ σε ξενοδοχεια,σε αμαξια,σε παρκακια,στην παραλια,κοινωνικοποιηση θα το ονομαζει μαλλον ο διαχειριστης μας αυτο.

Με ελπιδες μηδαμινες,με μισθους που τους αγοραζεις φθηνοτερα στις εκπτωσεις,να μην μπορουν να ζησουν,να δουν με αισιοδοξια το φως του ηλιου,να αναγκαζονται να ξενητευτουν.
Και ολα αυτα γιατι?

Γιατι βρεθηκε ενας απατρις και τους εσβησε καθε ελπιδα για οποιο μελλον μπορουσαν να εχουν,και απαντησε στην γενια των 700 ευρω.....

Αδικα πιστευατε οτι θα δειτε καλυτερες ημερες....απο 700 ευρω τωρα μπορειτε να ζησετε και χωρις ευρω.

Ποιος....ο ανεπαγγελτος,αλλα πλουσιος γιωργακης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου