Πέμπτη, Ιουλίου 01, 2010

Aποριες


Τι έχετε να πείτε για τους Βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων που είναι μέλη της Λέσχης Μπίντελμπεργκ

Ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος, γνωρίζοντας καλά τον Ρόλο και την Πορεία της Λέσχης Μπίντελμπεργκ, επικεφαλής διαφόρων Λόμπι ποικίλων συμφερόντων και σχεδίων για τους Λαούς, απευθύνει την κάτωθι ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλιππο Πετσάλνικο.

Βέβαια στα σίγουρα ΔΕΝ αναμένεται .......


απάντηση. Αλλά ΕΜΕΙΣ κρατάμε αντίγραφό της για την Ιστορία! Τώρα αν ο Πρόεδρος της Βουλής την πετάξει δικαίωμά του. Οπως και δικό μας ΔΙΚΑΙΩΜΑ για πολλές και ποικίλες προεκτάσεις.

Και ακόμη αν γνωρίζετε κύριε Πρόεδρε ότι στην Βιβλιογραφία ομιλούν για ΑΜΕΣΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ και ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ από Μεγάλες Στοές, Ισραήλ, Ιλλουμινάτι και άλλες ομάδες Μυστηρίου!

«Προς τον Πρόεδρο της Βουλής
κ. Φίλιππο Πετσάλνικο
Ενταύθα
28 Ιουλίου 2010
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Οπως γνωρίζετε, υφίσταται και τακτικά συνεδριάζει, με ΑΓΝΩΣΤΟ αντικείμενο και στόχους, κεκλεισμένων των θυρών, απαγορευομένης της εισόδου στους δημοσιογράφους, μια πολυπληθής ομάδα γνωστών πολιτικών και επιχειρηματιών, με την επωνυμία «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ».
Εδραιωμένη είναι η πεποίθησις ότι στις περίεργες αυτές συνεδριάσεις λαμβάνονται σημαντικές αποφάσεις για το πολιτικό και οικονομικό γίγνεσθαι των λαών. Χωρίς, βέβαια, οι λαοί να γνωρίζουν ποιος και τι αποφασίζει για την πορεία και γενικώς για την τύχη του. Φυσικά και για τον δικό μας.
Μεταξύ των «συνέδρων» στις εν θέματι συνάξεις, έχουμε πληροφορηθεί ότι κατά καιρούς συμμετείχαν τα ακόλουθα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Γ. Παπανδρέου
Α. Σαμαράς
Κ. Καραμανλής
Α. Διαμαντοπούλου
Ντ. Μπακογιάννη
Θ. Πάγκαλος
Γ. Αλογοσκούφης
Ι. Παπαθανασίου
Γ. Παπαντωνίου
Παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε, σε τι ακριβώς συνίσταται η παρουσία των συγκεκριμένων (και άλλων) μελών της Εθνικής Αντιπροσωπείας στην «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ». Πολύ περισσότερο, από την στιγμή που ο Ελληνικός Λαός θέλει σαφώς να γνωρίζει ότι συναποφασίζουν οι προαναφερόμενοι για το σήμερα και το αύριο της χώρα μας.
Με τιμή
Γρηγ. Μιχαλόπουλος»

www.elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: