Κυριακή, Ιουλίου 04, 2010

Βαρκα χωρις κουπια




Καθε μερα ολο και περισσοτεροι καταλαβαινουν οτι εκει που θελουν να μας πανε δεν ειναι το ιδιο μερος με εκει που υποσχσθηκαν να μας πανε.
Ολοι καταλαβαινουμε πλεον οτι οταν ελεγε ο διαχειριστης μας οτι εχει σχεδιο.....

Ελεγε την αληθεια.

Πρεπει τουλαχιστον να του το αναγνωρισουμε αυτο,απλα δεν μας ελεγε ποιο σχεδιο εχει γιατι για διαφορετικο σχεδιο μας μιλαγε.
ΕΙναι λοιπον αστειο να μιλαει για λαικη εντολη,λαικη εντολη δεν θα επερνε ουτε μετα απο 100 χρονια αν ειχε πει τι σχεδιαζε να κανει,οποτε κυβερναει με πλαστη εντολη,το δειχνουν οι συνεχομενες δημοσκοπησεις.

Σας βεβαιωνω λοιπον οτι εκει που θελει να μας παει δεν θα μας αρεσει καθολου,δεν ειναι η Ιθακη ουτε τα κουφονησια,δεν θα μας παει διακοπες,ουτε κρουαζιερα.

Ο Διαχειριστης μας δεν ειναι εντολοδοχος πρωθυπουργος,εντολες τετοιες δεν του εδωσε ο Ελληνικος λαος,απο αλλου τις πηρε αυτες τις εντολες,οχι παντως απο το εσωτερικο της χωρας.

Βλεπουμε την βιασυνη να περασουν νομοσχεδια ασημαντα για την καρασταση που ειναι η χωρα,σημαντικα για οσα σχεδιαζει για μας για το μελλον μας,περασε το νομοσχεδιο για τους αλλοδαπους,ποια ηταν η βιασυνη να το περασει?υπηρχε τοσο αμεσο προβλημα,μεγαλυτερο τουλαχιστον απο τα υπερχρεωμενα νοικοκυρια?
Περασε τον Καλλικρατη,ποια ηταν η βιασυνη να περασει ετσι και αυτο το νομοσχεδιο,μεγαλυτερη απο την αναγκη της χωρας να βρει λυσεις στα τοσο μεγαλα προβληματα της?

Γιατι ενω ηξερε απο το καλοκαιρι την κατασταση περιμενε τοσους μηνες απραγος,και εν τω μεταξυ διαλαλουσε παντου στην Ευρωπη οτι ειμαστε σχεδον σε πτωχευση?

Αυτα δεν ειναι αστεια η απλοικα ερωτηματα,ολα αυτα ειναι μερος του σχεδιου του,ενα σχεδιο που ακομη δεν εχει ξεδιπλωθει,απλα γνωριζει οτι αν τα φερει στην επιφανεια ολα μαζι θα καταρρευσει το συστημα,οποτε δοκιμαζει τις αντοχες μας και προχωραει αναλογα.

Και μπορω να πω εχουμε τεραστιες αντοχες,εχουμε χωνεψει τα παντα,οποτε οταν καταφερει να μας κανει να σκεπτομαστε μονο πως θα βγαλουμε το ελαχιστο μεροκαματο για να ζησουμε εμεις και οι οικογενειες μας,τοτε θα εχει καταφερει το κυριο πληγμα.

Εξ αλλου οποιος πιστευει οτι το πολιτευμα μας αυτην την περιοδο το αποκαλουμε δημοκρατια εχει μεγαλο λαθος.

Η δημοκρατια δεν τρομοκρατει,δεν απειλει με διαγραφες,δεν πειθει με την δυναμη των ματ,δεν αφαιρει την αξιοπρεπεια του πολιτη της.

Ζουμε κατω απο ενα καθεστως,δικτατορια δεν ειναι αλλα της μοιαζει,ολα οσα γινονται γινονται υπο την απειλη του επομενο νομοσχεδιου το οποιο θα ειναι χειροτερο απο αυτο που προτεινουν την δεδομενη στιγμη.

Τα κλαμματα και η παραδοχη οτι ολα αυτα πονανε ειναι για τα αυτια των ηλιθιων και μονο,το κρατος εχει διαλυθει απο ακρου σε ακρον,τι λειτουργει σωστα ας μου πει καποιος να το παραδεχτω.

Ο διαχειριστης μας ειναι ο απολυτος εντολοδοχος της λεσχης Μπιλντερμπεργκ,οσα εκεινοι προγραμματιζαν εκεινος τα δοκιμαζει επανω μας,για αλλη μια φορα ειμαστε πρωτοποροι παλι εμεις σαν εθνος,αν γονατισουμε εμεις τοτε θα ειναι ευκολο να γονατισουν ολοι,η παγκοσμια διακυβερνηση που ονειρευεται ειναι οτι χιροτερο μπορει να συμβει για τους λαους του κοσμου.

Καποιος ισως αντιταξει σε οσα λεω καποιες αλλες αποψεις,καποιος ισως θεωρησει οτι ολα αυτα ειναι αστεια.

Μια ερωτηση μονο εχω να σας υποβαλλω.

Αν περισυ τετοιο καιρο καποιος σας ελεγε οτι ο διαχειριστης μας θα ερχοταν στην εξουσια και μετα απο 9 μηνες θα βρισκομαστε εδω που βρισκομαστε σημερα,,,τι θα απαντουσατε?

Θα το παιρνατε σοβαρα?

Οχι βεβαια,θα λεγατε οτι ολα αυτα ειναι αστεια.

Αφηστε ενα μικρο παραθυρακι ανοιχτο στο μυαλο σας,δεν ειναι ολα οπως φαινονται,μαλλον αρχιζουν να φαινονται οπως ειναι.

Ανοιχτε τα ματια και τα αυτια σας

Δεν υπάρχουν σχόλια: