Τρίτη, Ιουλίου 06, 2010

Γιατι να'χεις επιπεδο καλο μου?

Ηρθε στην πολη απο το χωριο γεματο φιλοδοξιες,ειχε και κατι ψιλοσπουδες σε ξενα μερη,ονειρα πολλα,και βουρ να βρει απασχοληση.
Με καθε μεσο προσπαθησε,ηταν τυπικο στην δουλεια του,ταλεντο δεν ειχα θα ελεγα,ειχε οπως πεισμα και καλες δημοσιες σχεσεις.

Η εννοια δημοσιες σχεσεις στην δικη μου λογικη ειναι οταν καποιος σε κανει να αισθανεσαι οτι εισαι καλοδεχουμενος ακομη κι'οταν δεν εχει σκοπο να σε καλεσει ποτε στο σπιτι του.

Με τα πολλα χωθηκε καπου,μετριες οι επιδοσεις του,εμενε σε ενα διαμερισματακι στο κεντρο και προσπαθουσε αδιακοπα,με πολλους και διαφορους τροπους,και να μια μερα που επιτελους θα πραγματοποιουσε οσα ειχε ονειρευτει.

Η ευκαιρια να χωθει σε εναν μεγαλο οργανισμο,με σχετικα καλο μισθο,ενοιωθε πλεον οτι ηταν κατι.
Η δουλεια σκληρη,οι ωρες πολλες,εμενε και λιγος χρονος για προσωπικη ζωη,παντα αδεια ομως,με δημοσιες σχεσεις και αυτη,ζωη κι'αυτη.

Σχεσεις και φιλοι ερχοντουσαν και εφευγαν,με λιγη βοηθεια πηρε ενα δικο του χωρο να μενει,βρηκε και την μεγαλη αγαπη,κι ομως....

Αυτο που παντα ηθελε,εψαχνε,αναζητουσε δεν το βρηκε ποτε,κι ομως πιστευει οτι το εχει βρει,ειναι χαρουμενο,αυταπαταται,ονειροπιανεται.

Γιατι να χαλασεις το ονειρο καποιου οταν εκεινον τον καλυπτει?

Ναι καλο μου αφου το θες το εχεις....ποιο? το επιπεδο.

Μονο που ειναι οτι ακριβως λεει η λεξη.

Επιπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου