Τρίτη, Σεπτεμβρίου 07, 2010

Η Επιθεωρηση του χειμωνα



Αλλαζει ο καιρος,μπαινει Φθινοπωρο,σιγα-σιγα θα αρχισουν οι παραστασεις των θεατρων,εκει ο κοσμος θα ξεχασει για δυο ωρες τα βασανα,την ανεχεια,την δυστυχια του.

Οσοι εχουν να πανε φυσικα,οι υπολοιποι θα αρκεστουν στα ριαλιτυ της τηλεορασης,στις κουτσομπολιστικες εκπομπες,στα καθημερινα βασανιστικα δελτια ειδησεων.

Επεσε στα χερια μου η πληροφορια για την καλυτερη παρασταση της χρονιας,ειναι συνεχεια της περυσινης επιτυχιας,και απευθυνεται σε ολους τους Ελληνες.

Ποια ειναι αυτη?

Θα σπασω τον ορκο σιωπης που εχω δωσει και θα σας το αποκαλυψω,και φυσικα θα ειναι η επιθεωρηση'Σας αλλαξαμε τα φωτα κι'εσεις κανατε την κοτα"

Ο θιασος και αυτος γνωστος,απλα φετος θα γινουν καποιες αλλαγες γιατι καποια μελη του θα παρουν μερος σε αλλες παραστασεις,σε περιφερειακα και δημοτικα θεατρα,ανεβαζοντας το εργο"Αν πιστεψετε οτι πουμε,εμεις θα παμε να πηδηχτουμε".

Και ο πρωταγωνιστης διασημος,εκανε περιοδεια σε ολη την υφηλιο φετος εκτος απο τις εν Ελλαδι παραστασεις του,επαιξε στις μεγαλυτερες σκηνες του κοσμου,κωμωδια ελεγε οτι επαιζε αλλα σε τραγωδια μας κατεληξε,πηρε θριαμβευτικες κριτικες,εκανε εισπρακτικες επιτυχιες με το εργο αυτο και τελικα αποφασισε οπως καθε σοφος ηθοποιος να το συνεχισει και φετος τον χειμωνα.

Κριτικες σε αυτην την παρασταση θα μπορειτε να βλεπετε ολη την σαιζον σε ολες τις ειδησεις ολων των καναλιων απο τις 6.45 εως και τις 11,και αυτες θριαμβευτικες και μνημειωδεις,καθε στιγμη αυτης της παραστασης θα σας αφησει αφωνους.

Ειδικα στην σκηνη που παρωδει τον Αμλετ και λεει"Να ζει κανεις η να μην ζει"και απανταει μονος του "Να μην ζει"εννοωντας τον λαο που παρακολουθει την παρασταση το γελιο ειναι τοσο αυθορμητο που η παρασταση διακοπτεται για να κανει ακομη μια περιοδεια στην Ευρωπη.

Τελικα δεν ειναι να κραταω μυστικο,ολα τα ειπα,απομενει να τα παρακολουθησουμε ολοι μας τον χειμωνα που μας ερχεται.

Μια επιθεωρηση που δεν πρεπει να χασει κανεις,αλλα και να θελετε να την χασετε δεν μπορειτε...θα σας βρει εκεινη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου