Τρίτη, Ιανουαρίου 11, 2011

Περιμενοντας

Καθε μερα το προγραμμα μου ειναι το ιδιο,απλα τωρα με τις απεργιες των λεωφωρειων αντι να πηγαινω το πρωι κανω την διαδρομη αυτη το απογευμα,τοσοι μηνες μετα την ανακοινωση του εγκληματια Γιατρου οτι θα πεθανει και εκεινη ακομη κρατιεται,ποναει αλλα κρατιεται.

Απαντηση απο οπου και αν εστειλα τις αποριες μου δεν εχω παρει,φυσικα ειναι καλυτερα απο εκει που ηταν αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο.

Το θεμα ειναι πως αφηνουν εναν ασθενη χωρις κινητικο προβλημα να καταρρεει και μετα σηκωνουν τα χερια ψηλα και κανουν οτι δεν ξερουν τι εχει γινει.

Και το χειροτερο που δειχνει οτι η αμελεια τους ηταν εγκληματικη το ειδα την τελευταια εβδομαδα μπροστα στα ματια μου.
Μια αλλη κυρια νοσηλευτηκε διπλα στην μητερα μου,12 χρονια κατακοιτη....και ομως το σωμα της ηταν καθαρο σαν να ειχε ξαπλωσει σε κρεβατι μολις χθες.
Πως ειναι δυνατον να εχει αφεθει τοσο πολυ η μητερα μου να εχει τοσες κατακλισεις που την ταλαιπωρουν και την κανουν να υποφερει μεσα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα?
Τι εκανε η ταχα αποκλειστικη της τοσους μηνες με την καθαριοτητα της και την προσοχη που επρεπε να δειχνει?

Μιλωντας με εναν απο τους γιατρους μου ειπε οτι εκτος απο την φροντιδα που εχει....οσο μπορουν φυσικα...το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να περιμενουμε το τελος,οποτε ο θεος το αποφασισει.

Δυστυχως ομως το τελος αυτο το εφεραν πιο κοντα εδω και μηνες οι αισχροι νοσηλευτες και γιατροι του ιδρυματος που ηταν.

Και οι οποιοι θα μεινουν ατιμωρητοι,διοτι και στον δικηγορικο συλλογο που εστειλα την επιστολη μου,,,,,ακομη την διαβαζουν,τι περιμενεις σε μια χωρα που ο καθενας κοιταζει το συμφερον του?

Εγω τιποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: